Στους Tenacious D το Metal Grammy!
News

Στους Tenacious D το Metal Grammy!

Είναι γνωστό ότι οι τα βραβεία Grammy σπάνια καταλαβαίνουν τι γίνεται στον rock και metal χώρο και αυτό φαίνεται συνήθως από τις υποψηφιότητες.

Έτσι ήταν απόλυτα ταιριαστό, το metal βραβείο να πάει φέτος στους Tenacious D για την διασκευή του στο Last in Line του Dio.

Έτσι και έγινε αφού το συγκρότημα των Jack Black και Kyle Gass  κέρδισε αφήνοντας πίσω του, Mastodon, Anthrax, Slipknot και Motorhead!

Και τώρα βέβαια είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο άλμπουμ τους θα περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από αυτό το βραβείο που τους βοηθάει να επιβεβαιώσουν τον τίτλο που έχουν δώσει οι ίδιοι στους εαυτούς τους. Το καλύτερο συγκρότημα του κόσμου δηλαδή!

Να συμπληρώσουμε εδώ, ότι ο Jack White με το Lazarretto πήρε το Grammy για καλύτερη Rock Perfomance και οι Paramore με το Ain’t it Fun το βραβείο για καλύτερο rock τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=B0bPIgJSg00

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ