Τι στοιχεία κρύβει το νέο intro του Westworld;
News

Τι στοιχεία κρύβει το νέο intro του Westworld;

Το βράδυ της Κυριακής έκανε πρεμιέρα η 2η σεζόν του Westworld με ένα τεράστιο επεισόδιο που ξεπέρασε σε διάρκεια τα 70 λεπτά.

Η σειρά έκανε πάλι τα αγαπημένα της παιχνίδια με τον χρόνο, χρησιμοποιωντας τουλάχιστον τρία διαφορετικά timeline, με το ένα να τοποθετείται αμέσως μετά τα γεγονότα του φινάλε της πρώτη σεζόν, το δεύτερο αρκετές ημέρες μετά και το τρίτο με το οποίο ξεκίνησε το επεισόδιο (με την κουβέντα του Μπερνάρντ και της Ντολόρες) να μην διευκρινίζεται ο χρόνος του. Μπορεί δηλαδή να είναι από τριάντα χρόνια πριν μέχρι και στο μέλλον.

To που οδηγούμαστε από εδώ και πέρα είναι προς το παρόν θολό, αλλά το νέο intro της σειράς ίσως να μας δίνει μερικά στοιχεία. Αν και στη βάση του παραμένει παρόμοιο με αυτό της πρώτης σεζόν υπάρχουν μερικές προσθήκες που κάνουν μπαμ. Οι δύο σημαντικότερες είναι η γυναίκα host που κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, δείγμα ίσως του επόμενου βήματος εξέλιξης των hosts (η δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά) αλλά και το νέρο που καλύπτει από ένα σημείο και μετά τα πάντα.

Στο πρώτο επεισόδιο μάλιστα είδαμε την ομάδα έκτακτης ανάγκης να ανακαλύπτει με περιοχή που στον χάρτη ήταν ξηρά να έχει γεμίσει με νερό. Και τα πτώματα σχεδόν όλων των hosts.

To μόνο σίγουρο είναι ότι τα μυστήρια θα συνεχίσουν να αυξάνονται στα επόμενα επεισόδια. Δείτε το νέο intro στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: