Στο στούντιο οι Avenged Sevenfold – Έσπασαν το συμβόλαιο τους και η Warner τους έκανε μήνυση!
Music

Στο στούντιο οι Avenged Sevenfold – Έσπασαν το συμβόλαιο τους και η Warner τους έκανε μήνυση!

Τρεις ειδήσεις σε μία μέρα από τους Avenged Sevenfold.

Η πρώτη είναι και η πιο ουσιαστική αφού όπως ανακοίνωσε η μπάντα, θα μπει τον Φεβρουάριο στο στούντιο για την ηχογράφηση του έβδομου άλμπουμ της και διαδόχου του Hail to The King.

Θα είναι η πρώτη δουλειά τους με τον νέο τους ντράμερ (Brooks Wackerman) και με πρόσφατες δηλώσεις έχουν τονίσει ότι ο ήχος τους θα αλλάξει σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα.

Ο δικηγόρος των A7X ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του με τη Warner βασιζόμενο σε έναν νόμο της Καλιφόρνια που ορίζει το ανώτερο χρονικό διάστημα συμβολαίου για υπηρεσίες στα επτά χρόνια.

Οι Avenged Sevenfold υπέγραψαν με τη Warner λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Walking The Fallen το 2003 με το City of Evil να είναι η πρώτη του δουλειά εκεί. Από τότε και κυκλοφόρησαν άλλα τρία άλμπουμ με τα δύο τελευταία (Nightmare και Hail to The King) να πηγαίνουν κατευθείαν στην κορυφή του Billboard.

«Στα χρόνια που πέρασαν από την υπογραφή του συμβολαίου η εταιρεία πέρασε από τόσες πολλές αλλαγές που δεν έχει μείνει κανένας πλέον εκεί που να έχει κάποια σχέση και να ασχολείται με τη μπάντα. Οι Avenged Sevenfold ανυπομονούν να χτίσουν μία σχέση με ένα δισκογραφική εταιρεία όπου θα έχουν τις επιτυχίες και τις προσωπικές σχέσεις που κάποτε είχαν με την Warner».

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Warner θα αφήσει την υπόθεση έτσι αφού ήδη κατέθεσε μήνυση και ζητάει από το συγκρότημα ένα ακόμα live άλμπουμ.

Ελπίζουμε πάντως η δικαστική διαμάχη να μην καθυστερήσει τη διαδικασία ηχογράφησης του άλμπουμ που λογικά αναμένεται μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ