Στο Rock and Roll Hall of Fame οι Foo Fighters - Έφαγαν «πόρτα» οι Iron Maiden
News

Στο Rock and Roll Hall of Fame οι Foo Fighters – Έφαγαν «πόρτα» οι Iron Maiden

Μπορεί στην ψηφοφορία που έγινε και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες να βρέθηκαν στην πέμπτη θέση, όμως οι Foo Fighters με τις ψήφους της επιτροπής είναι οι πρωί που θα μπουν φέτος στο Rock and Roll Hall of Fame.

Μαζί τους στη φουρνιά του 2021 θα είναι οι ΤHE GO-GO’SJay-ZCarole KingTodd Rundgren και Tina Turner, ενώ η τελετή ένταξης θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου.

Οι Iron Maiden που ήταν για πρώτη φορά υποψήφιοι φέτος, δεν επιλέχθηκαν από την επιτροπή, αν και έτσι αλλιώς δεν το γουστάρουν το Hall of Fame. Ειδικά βραβεία για την συνεισφορά τους θα απονεμηθούν στους  LL Cool JBilly Preston, Randy Rhoads,  KRAFTWERKGil Scott Heron και Charley Patton. 

Ο Bruce Dickinson παλαιότερα είχε δηλώσει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν μας έχουν βάλει και δεν θέλω να γίνει ποτέ αυτό. Αν προσπαθήσουν να μας εντάξουν θα αρνηθώ, δεν θα έχουν το… πτώμα μου εκεί μέσα. Το rock and roll δεν ανήκει σε ένα μαυσωλείο στο Κλίβελαντ. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει και αν τον κλείσεις σε μουσείο θα πεθάνει. Είναι χειρότερο από κακό. Είναι βάρβαρο».

Από την πλευρά του ο Steve Harris ήταν πιο μετρiοπαθής: «Δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής. Τα βραβεία είναι ωραίο να στα δίνουν αλλά δεν είναι αυτό για το οποίο δουλεύουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ