Στο πλευρό του απολυμένου σκηνοθέτη οι πρωταγωνιστές του Guardians of the Galaxy
News

Στο πλευρό του απολυμένου σκηνοθέτη οι πρωταγωνιστές του Guardians of the Galaxy

Έχουν περάσει περίπου δέκα ημέρες από τη «βόμβα» που πυροδότησε η Disney, απολύοντας τον James Gunn για ποσταρίσματα που είχε κάνει στο twitter πολλά χρόνια πριν.

Τα tweets χρησιμοποιούσαν κακό και προσβλητικό χιούμορ για ευαίσθητα θέματα με τον σκηνοθέτη να δηλώνει και στο παρελθόν αλλά και τώρα μετανιωμένος για το περιεχόμενο τους.

Οι πρωταγωνιστές του Guardians of the Galaxy αφού κάποιοι από αυτούς είχαν εκφράσει μεμονωμένα τη στήριξη τους, τώρα επανήλθαν με κοινή δήλωση που υπογράφεται από όλους (Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista κ.α.) και τονίζουν ότι στέκονται στο πλευρό του και θέλουν να συνεργαστούν ξανά μαζί του.

Όπως γράφουν πιστεύουν στη δύναμη της εξιλέωσης και εκθειάζουν τον άνθρωπο με το οποίο συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.  Ακολουθεί η επιστολή.

Είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτή, αφού το ενδεχόμενο να κάνει πίσω ένα κολοσσός σαν τη Disney μοιάζει πολύ μικρό, αλλά από την άλλη οι «Guardians» αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Marvel.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας που αναμένεται το 2020, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν το 2019, ενώ πρόσφατα ο James Gunn είχε κάνει γνωστό ότι ολοκλήρωσε το σενάριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ