Στο νήμα της αλλαγής του χρόνου το Last Jedi έριξε από την κορυφή του 2017 το Beauty and the Beast
News

Στο νήμα της αλλαγής του χρόνου το Last Jedi έριξε από την κορυφή του 2017 το Beauty and the Beast

Μάχη με το χρόνο έδινε το Last Jedi για να προλάβει να πιάσει την πρώτη θέση σε εισπράξεις για το 2017 και τελικά το κατάφερε έστω και οριακά.

Με τα 52.4 εκατ. δολάρια εισπράξεων για το τριήμερο έφτασε συνολικά στην Αμερική τα 517 εκατομμύρια αφήνοντας στη 2η θέση το Beauty and the Beast με 504 εκατ. δολάρια. Να τονίσουμε βέβαια η ταινία του Ράιαν Τζόνσον έφτασε σε αυτά τα επίπεδα σε 17 ημέρες, ενώ το Beauty and the Beast χρειάστηκε 16 εβδομάδες.

Η ιστορία θα γράψει ότι το Last Jedi ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία για το 2017 στην Αμερική ενώ παγκοσμίως ξεπέρασε πλέον το ένα δισεκατομμύριο ανεβαίνοντας στην 24η θέση όλων των εποχών και έχει ακόμα πολλά περιθώρια ανόδου αφού η πρεμιέρα του στην Κίνα είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου.

Κλείνοντας να πούμε, ότι όταν θα υπολογιστούν και οι εισπράξεις της Πρωτοχρονιάς, δεν αποκλείεται στην πρώτη θέση του τετραημέρου να έχει ανέβει το Jumanji με τον Ντοέιν Τζόνσον που γνωρίζει τεράστια επιτυχία από τις 20 Δεκεμβρίου όταν και έκανε πρεμιέρα και πλησιάζει τα 200 εκατ. δολάρια σε ειπράξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: