Στο Game of thrones θα πεθάνουν χαρακτήρες που δεν έχουν πεθάνει στα βιβλία (ακόμα)
Game of thrones

Στο Game of thrones θα πεθάνουν χαρακτήρες που δεν έχουν πεθάνει στα βιβλία (ακόμα)

Λες και δεν μας έφτανε η δολοφονική μανία του George R. R Martin που σκοτώνει τους χαρακτήρες του στο A Song of ice and Fire με χαρακτηριστική ευκολία, έχουμε τώρα να κάνουμε και με τους δημιουργούς της σειράς, που στην 5η σεζόν του Game of Thrones έχουν αποφασίσει να πάρουν έναν εντελώς δικό τους δρόμο.

«Θα πεθάνουν χαρακτήρες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία, έτσι ακόμα και οι αναγνώστες των βιβλίων θα δυσαρεστηθούν. Έτσι θα είναι καλύτερα για όλους να είναι επιφυλακτικοί. Οι David Benioff και D.B. Weiss (σ.σ. οι δημιουργοί της σειράς) είναι πιο αιμοδιψείς και από μένα».

Η δήλωση αυτή ανήκει στον George Martin και μας φέρνει στο νου τη μεγάλη αποκάλυψη που όσοι είχαμε διαβάσει τα βιβλία περιμέναμε ότι θα γίνει στα τέλη της τέταρτης σεζόν και τελικά δεν έγινε ποτέ.

Οπότε πλέον κανένας από τους τηλεθεατές δεν θα πρέπει να θεωρεί ότι τα ξέρει όλα γιατί μάλλον πάμε για εκπλήξεις. Ευχάριστε ή δυσάρεστε θα το δείξει ο πέμπτος κύκλος που κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου.

Και μην αγχώνεστε για την κεντρική φωτογραφία. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτός που κινδυνεύει είναι ο Τίριον.

50532614

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ