Στην τελική ευθεία το νέο άλμπουμ των Slipknot
News

Στην τελική ευθεία το νέο άλμπουμ των Slipknot

Μέσα στον Μάρτιο θα αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή το νέο άλμπουμ των Slipknot. Σε συνέντευξη του στο Kerrang , o Corey Taylor αποκάλυψε ότι το συγκρότημα έχει έτοιμα 17 demo.

«Έχω γράψει στίχους για όλα τα τραγούδια που έχουμε μέχρι στιγμής και όλα μοιάζουν πολύ καλά. Το περιεχόμενο θα μπορούσα ν το περιγράψω ως την πορεία της μπάντας μέχρι σήμερα, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από τα όσα έγραφα για τους Slipknot. Νομίζω όμως ότι με όλα όσα έχουμε περάσει είναι ώρα να πούμε αυτή την ιστορία.

Όχι μόνο από την δική μας οπτική γωνία αλλά και από όλα όσα μας περιβάλλουν. Θα είναι ενδιαφέρον. Θα είναι ταυτόχρονα όλα όσα περιμένετε και όλα όσα δεν περιμένετε από ένα άλμπουμ των Slipknot».

Το πέμπτο άλμπουμ των Slipknot θα είναι το πρώτο χωρίς τους Paul Grey (έφυγε από τη ζωή το 2010) και Joey Jordison που χώρισε τους δρόμους του με τη μπάντα τον Δεκέμβριο που μας πέρασε.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που ίσως να σημάνει ενημέρωση μέσα στις επόμενες ημέρες είναι ότι οι Slipknot αντικατέστησαν τις φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook απλά με μαύρο χρώμα.

Επίσης περιμένουμε και ενημέρωση για το ποιος θα είναι ο νέος ντράμερ του συγκροτήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ