Στη μνήμη του Lemmy έτσι θα παραγγέλνουμε πλέον στα μπαρ (όχι στο Μπουρνάζι)
Music

Στη μνήμη του Lemmy έτσι θα παραγγέλνουμε πλέον στα μπαρ (όχι στο Μπουρνάζι)

Αν είσαστε από αυτούς που είχατε την ίδια προτίμηση στο ποτό με τον Lemmy, Jack Daniels με coca cola δηλαδή, την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω να το παραγγείλετε όπως πρέπει.

«Πιάσε ένα Lemmy».

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει στο internet μία εκστρατεία για να γίνει γνωστός ο συνδυασμός του ποτού με τον θρύλο του rock ‘n’ roll που έφυγε από την ζωή στις 28 Δεκεμβρίου.

Περίπου 20.000 άνθρωποι έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στην εκστρατεία, αλλά εδώ στην Ελλάδα θα είναι λίγο δύσκολο να υιοθετηθεί η ονομασία.

Φαντάσου να πας στο Ανάκτορο στο Μπουρνάζι και να ζητήσεις ένα Lemmy. Βέβαια αν έχεις σκοπό να πας σύντομα στο Ανάκτορο τότε μάλλον βρέθηκες κατά λάθος σε αυτό το site.

Κατανοούμε το λάθος σου, αλλά φύγε τώρα, φύγε!

Θυμίζουμε ότι η κηδεία του Lemmy θα μεταδοθεί σε live streaming το βράδυ του Σαββάτου και μπορείτε φυσικά να την παρακολουθήστε στο rock is dead πίνοντας ένα Lemmy.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ