Stephen King: Θαμμένα μυστικά και αέρας «ΙΤ» στο νέο του βιβλίο
News

Stephen King: Θαμμένα μυστικά και αέρας «ΙΤ» στο νέο του βιβλίο

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να περιμένουμε πώς και πώς του If it Bleeds του Stephen King που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, όμως ο «βασιλιάς» του τρόμου έχει έτοιμο ήδη το νέο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Μάρτιο.  Ο τίτλος του είναι Later και θα είναι ένα θρίλερ μυστηρίου με πρωταγωνιστή έναν πιτσιρικά που έχει ξεχωριστές δυνάμεις. Ένα θέμα που έχει εξερευνήσει ο King πολλές φορές.

Αυτή είναι η σύνοψη του βιβλίου: «Ο Jamie Conklin είναι μοναχογιός, ζει μόνο με τη σκληρά εργαζόμενη μητέρα του και θέλει απλά μία φυσιολογική ζωή. Αλλά δεν είναι ένα φυσιολογικό παιδί. Έχει γεννηθεί με αφύσικες δυναμεις, που η μητέρα του θέλει να κρατήσει μυστικές.

Μπορεί να δει αυτά που κανένας άλλος δεν μπορεί και μπορεί να μάθει αυτός που κανένας άλλος δεν ξέρει. Αλλά το κόστος της χρησιμοποίησης των δυνάμεων του είναι μεγαλύτερο από όσο μπορεί να φανταστεί και το καταλαβαίνει όταν ένας ντετέκτιβ τον χρησιμοποιεί στο κυνήγι ενός δολοφόνου που υπόσχεται να χτυπήσει ακόμα και από τον τάφο»

To βιβλίο περιγράφεται από τον εκδοτικό οίκο ως μία στοιχειωτική ιστορία εξερεύνησης των όσων χρειάζεται να κάνει για να αντιμετωπίσεις το κακό και έχει στοιχεία από το «ΙΤ» χωρίς να διευκρινίζεται αν υπάρχει στο βιβλίο κάποιο crossover με την περίφημη ιστορία του King. Αυτό που ακολουθεί είναι το εξώφυλλο του Later που λογικά θα έρθει στην Ελλάδα κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ