O Stephen King γράφει νέο τέλος για τη σειρά του Stand!
News

O Stephen King γράφει νέο τέλος για τη σειρά του Stand!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


H νέα μεταφορά του Stand στην οθόνη έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού ξεκίνησε ως ταινία, το σχεδίο μετά προέβλεπε και ταινία και σειρά ενώ τελικά θα έχουμε μόνο σειρά!

Το πρότζεκτ προχωράει κανονικά με τον Josh Boone να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο και η σειρά θα αποτελείται από εννέα επεισόδια που θα προβληθούν από το CBS All Access.

To δίκτυο με ανακοίνωση του την Πέμπτη, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη, αφού μάθαμε ότι για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ο συγγραφέας του βιβλίου, Stephen King, γράφει ένα νέο τέλος που δεν υπάρχει σε καμία από τις εκδόσεις. Θα μάθουμε τι έγινε με τους επιζήσαντες και τι πορεία ακολούθησαν.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι θα πρωταγωνιστούν οι James Marsden, Amber Heard, Odessa Young και Henry Zaga ενώ υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες ότι θα δούμε και την Whoopi Goldberg αλλά και τον Marilyn Manson! Αν και δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας το πιο πιθανό σενάριο είναι για το δεύτερο μισό του 2020.

Αυτή είναι η πλοκή του βιβλίου του King που κυκλοφόρησε το 1978:

Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Άρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της “Αποκάλυψης” προβάλλει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ