Star Wars: Τεράστιο spoiler στο κλιπ του Rise of the Skywalker
News

Star Wars: Τεράστιο spoiler στο κλιπ του Rise of the Skywalker

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Star Wars και το κλιπ που δόθηκε στη δημοσιότητα περιέχει ένα τεράστιο spoiler για την πλοκή της ταινίας. Προφανώς και δεν πρέπει να συνεχίσετε την ανάγνωση αν θέλετε να δείτε την ταινία χωρίς την παραμικρή γνώση για την εξέλιξη της.

Στο κλιπ ο αυτοκράτορας Palpatine ακούγεται να μιλάει στον Kylo Ren, λέγοντας ότι αυτός ήταν η φωνή που άκουγε πάντα στο κεφάλι του και λογικά είναι ο υπεύθυνος για τη στροφή του στη σκοτεινή πλευρά. Η φωνή μεταβάλλεται σε αυτή του Darth Vader, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του James Earl Jone, ενώ ακούγεται και η φωνή του Snoke από τον Andy Serkis.

Το κλιπ που δεν περιλαμβάνει προειδοποίηση για spoiler, έπιασε στον… ύπνο πολλούς οπαδούς του Star Wars και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τακτική της Disney και της LucasFilm που κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό τα στοιχεία της πλοκής.

https://youtu.be/OSvUTovE4gM

H ταινία θα βάλει οριστικό τέλος στην κεντρική ιστορία του Star Wars, μετά από σχεδόν 40 χρόνια και θα αφήσει ανοιχτό το πεδίο για νέα πρόσωπα και καινούργιες κατευθύνσεις μπαίνοντας στην επόμενη δεκαετία. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κλείστε τη θέση σας για την πρεμιέρα κάνοντας κλικ εδώ.

Περίληψη

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Άμπραμς
Ηθοποιοί: Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άντονι Ντάνιελς, Ναόμι Άκι, Ντόναλ Γκλίσον, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Λουπίτα Νιόνγκο, Κέρι Ράσελ, Κέλλυ Μαρί Τραν, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Μπίλλυ Ντι Ουίλιαμς
Διάρκεια: 141 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: