To Stand του Stephen King δεν θα είναι μία ταινία αλλά τέσσερις!
Movies and TV

To Stand του Stephen King δεν θα είναι μία ταινία αλλά τέσσερις!

Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να προβληματιστούμε ή να ενθουσιαστούμε με αυτή την εξέλιξη.

Τα δεδομένα που είχαμε μέχρι στιγμής για την κινηματογραφική μεταφορά του The Stand που θα επιμεληθεί ο Josh Boone, ήταν ότι θα γίνει μία ταινία διάρκειας τριών ωρών, με γνωστούς ηθοποιούς και μπάτζετ που θα αγγίζει τα 90 εκατομμύρια δολάρια.

Σε συνέντευξη του, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι τα πλάνα του πλέον έχουν αλλάξει.

«Ήθελα πραγματικά να κάνω μία ταινία με ηθοποιούς πρώτης γραμμής, προσγειωμένη και πιστή στο πνεύμα του βιβλίου. Αυτό τους παρουσίασα και για αυτό με προσέλαβαν. Ο Stephen King ενθουσιάστηκε και όλοι έμοιαζαν ικανοποιημένοι. Αυτό που έγινε ήταν ότι τελείωσα το σενάριο σε πέντε μήνες, άρεσε σε όλους και το μπάτζετ που ορίστηκε ήταν 87 εκατομμύρια δολάρια».

Η συνέχεια ήταν απλή. Το στούντιο αρνήθηκε να διαθέσει τέτοιο μπάτζετ για μία μόνο ταινία, έτσι του ζήτησε να γίνουν τέσσερις!

«Αγαπώ το σενάριο μου, αλλά με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να κάνω μία ακόμα πιο πιστή μεταφορά. Έχω να πω μόνο ότι θα κάνουμε τέσσερις ταινίες και o τρόπος που θα δει ο κόσμος το The Stand στη μεγάλη οθόνη θα τους κάνει να χάσουν το μυαλό τους».

Εμείς πάλι το φοβόμαστε το θέμα λιγάκι γιατί δεν ξέρουμε αν η θεματολογία θα βρει το κατάλληλο κοινό που χρειάζεται για να φτάσει η ιστορία μέχρι το τέλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ