Στα σκαριά spin-off του Μεγάλου Λεμπόφσκι με πρωταγωνιστή τον Jesus
News

Στα σκαριά spin-off του Μεγάλου Λεμπόφσκι με πρωταγωνιστή τον Jesus

Και τώρα μία είδηση που για να λέμε την αλήθεια δεν βγάζει και πολύ νόημα τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Εδώ και χρόνια ο Τζον Τορτούρο (που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στο εξαιρετικό The Night of του HBO) έχει δηλώσει την επιθυμία του να υποδυθεί ξανά τον Jesus από τον Μεγάλο Λεμπόφσκι σε μία ταινία που θα επικεντρωνόταν σε αυτό τον χαρακτήρα.

Οι αδελφοί Κοέν πάντα έπαιρναν αποστάσεις από αυτό το ενδεχόμενο αλλά όπως φαίνεται τώρα υπάρχει εξέλιξη.

Σύμφωνα με το site Birth.Movies.Death η νέα ταινία του Τορτούρο Going Places που βασίζεται στη γαλλική κωμωδία Les Valseuses του 1974, είναι στην πραγματικότητα το spin off του Μεγάλου Λεμπόφσκι και ο χαρακτήρας που πρωταγωνιστεί είναι ο Jesus Quintana.

Σταην ταινία που βρίσκεται στο πρώτο στάδιο των γυρισμάτων ΔΕΝ εμπλέκονται οι Κοέν και έχει τη σεναριακή υπογραφή του Τζον Τορτούρο. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι Bobby Cannavale, Audrey Tautou και Susan Sarandon.

Η γαλλική ταινία που δίνει την έμπνευση για το τωρινό πρότζεκτ περιστρέφεται γύρω από δύο άντρες που ανταγωνίζονται για το ποιος θα φέρει πρώτος σε οργασμό τη γυναίκα πρωταγωνιστρία.

Τώρα, πως στο διάολο συνδέονται όλα αυτά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα και αν και μας ενθουσιάζει η ιδέα να δούμε ξανά τον Τορτούρο να υποδύεται τον Jesus είμαστε υπερβολικά επιφυλακτικοί για το τελικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν εμπλέκονται οι Κοέν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ