Στα πρόθυρα της διάλυσης οι Machine Head
News

Στα πρόθυρα της διάλυσης οι Machine Head

Βόμβα μεγατόνων για τους Machine Head έριξε ο Robb Flynn. Όπως αποκάλυψε μέσω Facebook ο Phil Demmel (κιθάρα) παραιτήθηκε από τη μπάντα την Τετάρτη και τον ακολούθησε το απόγευμα της Πέμπτης ο ντράμερ Dave McClain.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος (και πιο πρόσφατο μέλος από όλους), Jared MacEachern, αν και αρχικά αποχώρησε στη συνέχεια έδειξε επιθυμία να συνεχίσει.

Στο βίντεο ο Flynn κάνει γνωστό ότι η επερχόμενη περιοδεία τους στην Αμερική θα πραγματοποιηθεί κανονικά με όλα τα μέλη και θα έχει χαρακτήρα αποχαιρετισμού σε αυτή την εποχή της μπάντας.

Αναλαμβάνει μάλιστα την ευθύνη για τη συμπεριφορά του, που όπως λέει αποξένωσε τους υπόλοιπους και έφερε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Ο Dave McClain ήταν στη μπάντα από το 1995 και έχει παίξει σε όλα τα άλμπουμ τους (εκτός από το ντεμπούτο τους), ενώ ο Phil Demmel μπήκε στο συγκρότημα το 2002 και ήταν ένας από τους παράγοντες της ανανέωσης τους με το Through the Ashes of Empires, αφού και πριν από εκείνο το άλμπουμ είχαν φτάσει πολύ κοντά στη διάλυση.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας, Catharsis, κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς και δίχασε τους οπαδούς τους με την επιστροφή τους σε πιο απλές και radio friendly φόρμες σε σύγκριση με την τελευταία δεκαπενταετία τους.

Το αν το συγκρότημα έχει μέλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό για να το μάθουμε. Η περιοδεία στην Αμερική ξεκινάει στις αρχές Οκτώβρη και ολοκληρώνεται στις 24 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ