Στα δικαστήρια πάει τους Machine Head o Adam Duce
News

Στα δικαστήρια πάει τους Machine Head o Adam Duce

Στην αντεπίθεση πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μετά την απόλυση του από τους Machine Head, o Adam Duce. Ο επί 22 χρόνια μπασίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, κατέθεσε αγωγή κατά του συγκροτήματος ζητώντας τουλάχιστον 1.800.000 δολάρια, ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη αλλά και για προσβολή της προσωπικότητας του.

Στη μήνυση αναφέρεται ότι ενώ το κάθε μέλος της μπάντας είχε ποσοστό 25% επί των κερδών, αυτά τα χρήματα δεν έφταναν ποτέ στο σύνολο τους σε αυτόν, ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα στην περιοδεία με τους Metallica το 2009 και την ευρωπαϊκή περιοδεία του 2012 η οποία απέφερε στο συγκρότημα συνολικά πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Ο Adam Duce μιλάει για οργανωμένο σχέδιο απόλυσης του από τη μπάντα, λίγους μόνο μήνες πριν το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν με τη Nuclear Blast, για να μην επωφεληθεί και αυτός από τη συμφωνία.

Τέλος κάνει αγωγή και στον Robb Flynn για τα όσα έγραψε για την απομάκρυνση του από το συγκρότημα χαρακτηρίζοντας τα όλα ψέματα.

Θυμίζουμε ότι ο Robb Flynn είχε γράψει ότι ο Duce στην ουσία είχε παραιτηθεί από τη μπάντα εδώ και μία δεκαετία απλά δεν ήθελε να το παραδεχτεί και απείχε από όλες τις σημαντικές αποφάσεις που έπρεπε να πάρει το συγκρότημα.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση του Robb Flynn.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ