To spin-off του Walking Dead ΔΕΝ θα είναι prequel
Movies and TV

To spin-off του Walking Dead ΔΕΝ θα είναι prequel

Όλους αυτούς τους μήνες που συζητάμε για την spin-off σειρά του Walking Dead, που μπορέι να λέγεται Cobalt, μπορεί να λέγεται Fear the Walking Dead, αλλά μάλλον θα λέγεται αλλιώς, είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι θα εξελίσσεται αρκετά πριν τα γεγονότα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Και έρχεται ο δημιουργός και των δύο, να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Ο Robert Kirkman μίλησε σε πάνελ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ SXSW και μας έλυσε αρκετές απορίες.

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Η πλοκή του spin-off μας φέρνει λίγο νωρίτερα από την ορίτζιναλ σειρά. Στο Walking Dead ο Rick ξυπνάει από το κώμα και λέει «Ω θέε μου, ζόμπι, παράξενο». Στην κανούργια σεριά θα δούμε να ξετυλίγεται αυτό το κουβάρι λίγο περισσότερο.

Αλλά δεν θα την αποκαλούσα prequel, γιατί η σειρά δεν θα εξελλίσεται εξ’ ολοκλήρου πριν το Walking Dead. Σιγά σιγά θα δούμε το μονοπάτι να γίνεται παράλληλο».

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να μην μοιάζουν όλα ως παράγβγα των όσων έχουμε δει στο Walking Dead. Στέκεται από μόνο του. Μπορείς να το δεις χωρίς να έχεις δει τίτποτε άλλο και να απολαμβάνεις την πλήρη εμπειρία. Αλλά αν βλέπεις και τις δύο σειρές είναι πιθανό να πεις ‘ανακάλυψαν αυτό ή ανακάλυψαν αυτό με διαφορετικό τρόπο’.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στο κόσμο του Walking Dead, που οι χαρακτήρες έμαθαν και βρήκαν τρόπο να συνεχίσουν. Και μπορεί στο spin-off να ανακαλυφθούν καποια πράγματα που δεν τα έχουμε δει ακόμα. Θα προχωρήσουμε κάνοντας τα πράγματα έτσι, κάτι που είναι πολύ cool και οι δύο σειρές θα μπορούν στο μεγαλύτερο μέρος να στέκονται μόνες τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ