Spider-Man: Τη δεύτερη καλύτερη πρεμιέρα όλων των εποχών κάνει το No Way Home εν μέσω πανδημίας
News

Spider-Man: Τη δεύτερη καλύτερη πρεμιέρα όλων των εποχών κάνει το No Way Home εν μέσω πανδημίας

Όσοι ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τα επίπεδα που θα κινηθεί το No Way Home στις πρώτες ημέρες προβολής τους, έχουν αρχίσει και αλλάζουν τροπάριο, βλέποντας τα πρώτα νούμερα του τριημέρου.

Η νέα ταινία του Spider-Man σαρώνει παγκοσμίως και στην Αμερική κατέγραψε τη δεύτερη καλύτερη πρώτη ημέρα προβολής όλων των εποχών με 121 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που τη φέρνει πάνω από το The Force Awakens και πίσω μόνο από το Endgame που είχε κάνει το 2019 157 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά έχει το ρεκόρ εισπράξεων πρώτου τριημέρου με 357 εκατομμύρια. Αυτή η επίδοση αποτελεί παράλληλα και ρεκόρ Δεκεμβρίου.

Οι προβλέψεις των ειδικών του Box Office αυτή τη στιγμή, λένε ότι η ταινία θα κλείσει το πρώτο της τριήμερο με ένα ποσό ανάμεσα στα 242 και τα 247 εκατομμύρια δολάρια.

Επειδή τα παρακολουθούμε κάτι τέτοια και βλέποντας τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού, θα τολμήσουμε να μαντέψουμε, ότι το ποσό θα κλείσει πάνω από τα 250 εκατομμύρια δολάρια και μπορεί να απειλήσει το Infinity War που είχε κάνει το 2018, 257 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από το Endgame.

Στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου οι εισπράξεις μέχρι στιγμής έχουν φτάσει τα 180 εκατομμύρια δολάρια και η πορεία είναι ανοδική παρά το γεγονός ότι η πανδημία δείχνει να φουντώνει ξανά και σε πολλές χώρες υπάρχουν περιοριστικά μέτρα.

Η τεράστια ανυπομονησία του κοινού για το No Way Home ανταμείβεται από το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες κάτι που οδηγεί σε επαναλαμβανόμενες θεάσεις ενώ και το word of mouth είναι εξαιρετικό πείθοντας πολλούς να πάνε τελικά στους κινηματογράφους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Αμερική μόνο, έχουν δει την ταινία μέχρι στιγμής 9,2 εκατομμύρια άνθρωποι! Τα τελικά αποτελέσματα από το Box Office των Η.Π.Α. αναμένονται το απόγευμα της Κυριακής, ενώ για την Ελλάδα θα ξέρουμε το απόγευμα της Δευτέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ