O Spawn θα γίνει ταινία με σκηνοθέτη τον δημιουργό του και τον Τζέιμι Φοξ πρωταγωνιστή!
News

O Spawn θα γίνει ταινία με σκηνοθέτη τον δημιουργό του και τον Τζέιμι Φοξ πρωταγωνιστή!

Τεράστια είδηση, ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Όπως αποκάλυψε το Deadline, ένα από τα αγαπημένα κόμικ της δεκαετίας του ’90, ο Spawn, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα ο δημιουργός του θα σκηνοθετήσει και την ταινία.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει τα Blumhouse Studios που τα τελευταία χρόνια μετρούν μεγάλο σερί επιτυχιών στις ταινίες τρόμου και συνήθως με μικρό μπάτζετ.

Αυτή η μεταφορά του Spawn (έχει προηγηθεί μία το 1998) θα βρει τον Todd McFarlane (δημιουργό του κόμικ) να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, σε μία r-rated ταινία και μάλιστα με βαρβάτο πρωταγωνιστή! Τον Τζέιμι Φοξ.

Όπως δήλωσε ο Todd McFarlane, στην ταινία που είναι στα σκαριά δεν έχει σκοπό να αναφερθεί στο παρελθόν του χαρακτήρα που αναμένεται να είναι λιγομίλητος, ενώ έχει ως πρότυπο του για την αισθητική της, το Jaws αλλά και το έργο του Τζον Κάρπεντερ.

Φέρνει μάλιστα ως παράδειγμα ταινίας που δεν χρησιμοποιεί πολλούς διαλόγους, αλλά ήταν απόλυτα επιτυχημένη και το πρόσφατο A Quiet Place.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς λογικά θα ξέρουμε πότε θα δούμε το Spawn στους κινηματογράφους.

Αυτή που ακολουθεί είναι η πλοκή του κόμικ από το comicorama.gr

O Albert Francis ”Al” Simmons γεννήθηκε στο Detroit του Missigan ως το δεύτερο από τα τρία παιδιά του Esther και της Bernard Simmons. O Simmons ήταν ένας πολύ ταλαντούχος αξιωματικός του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών όπου και κέρδισε τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη. Αργότερα άρχισε να δουλεύει για τις Μυστικές Υπηρεσίες και στην συνέχεια στην CIA. Εκεί προσλήφθηκε από τον διευθυντή Jason Wynn για μια άκρως απόρρητη αποστολή γνωστή με το όνομα U.S Security Group. O Simmons δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια μιας αποστολής από τον μισθοφόρο συνάδελφό του Bruce Stinson (γνωστό και ως Chapel) και στάλθηκε στην κόλαση εξαιτίας της ζωής του ως δολοφόνος. Στην συνέχεια ο Simmons έρχεται σε συμφωνία με ένα ον το οποίο είναι γνωστό με το όνομα Malebolgia και του επιτρέπει να γυρίσει και να δει την γυναίκα του Wanda Blake μια τελευταία φορά με αντάλλαγμα να γίνει ο Hellspawn.

O Malebolgia επιστρέφει τον Simmons στον κόσμο μετά από 5 χρόνια μετά τον θάνατό του, όμως με ελάχιστες αναμνήσεις, ένα άσχημα κομμένα και παραμορφωμένο σώμα αλλά και τις νέες του αρμοδιότητες ως Hellspawn. Εποπτεύεται  από έναν δαίμονα γνωστό ως The Violator ο οποίος τον παρακολουθεί για να δει αν θα τηρήσει την συμφωνία που έκανε. Αποφασίζει να δει την γυναίκα του για μια τελευταία φορά και μεταμορφώνει το σώμα του στην φυσιολογική του μορφή όμως βλέπει ότι δεν μπορεί να το κρατήσει για πολύ ώρα έτσι. Ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του έχει παντρευτεί τον καλύτερό του φίλο και έχουν κάνει και ένα παιδί μαζί.

Αυτό τον γκρεμίζει συναισθηματικά και το μόνο που το μένει είναι να τηρήσει την συμφωνία που έκανε. Ενώ οι ικανότητές του Spawn είχαν διακυμάνσεις κατά την διάρκεια των ετών, οι κύριες δυνάμεις του προέρχονται από  το necroplasm που παράγει το σώμα του, Αυτή η πυκνή ουσία του δίνει υπεράνθρωπη δύναμη, βάρος, αντοχή καθώς και γρήγορη επούλωση. Παρά το βάρος του είναι πολύ ευέλικτος και μπορεί να πηδήξει σε πολύ μεγάλα ύψη. To necroplasm του δίνει επίσης και το necro-magic, μια ποικιλία από υπερφυσικές δυνάμεις  όπως τηλεμεταφορά, ανάσταση των νεκρών, ενεργειακές εκρήξεις και πολλά ακόμα. Η δύναμή του όμως είναι συγκεκριμένη και ”αδειάζει’΄κάθε φορά που την χρησιμοποιεί.

Παρόλο που ο Spawn είναι σχεδόν αθάνατος, ο μόνος τρόπος για να σκοτωθεί είναι από ένα ιερό όπλο που σφυρηλατήθηκε στον Ουρανό ή από την ίδια του την δύναμη.

Και για κλείσιμο έχουμε τραγουδάκι εμπνευσμένο από το κόμικ φυσικά…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: