Σοβαρό ελληνικό site ανεβάζει τα επίπεδα της βλακείας σε νέα ύψη!

Roxx |

Θα μπορούσαμε στον τίτλο να αναφερόμαστε στους εαυτούς μας, αν εξαιρέσεις βέβαια τη λέξη «σοβαρό». Δεν αναφερόμαστε όμως σε εμάς δυστυχώς.

Κάνοντας τις βολτίτσες μας στο internet πέσαμε πάνω σε άρθρο με τίτλο «Κατάφεραν την τηλεμεταφορά οι Ρώσοι – Τρόμος από ρωσικό βίντεο του 2012 στην Δύση».

Αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν προέρχεται από τα γεμάτα συνωμοσίες ελληνικά site που κάνουν κλικ οι ξεμωραμένοι κάθε ηλικίας που νομίζουν ότι παντού υπάρχουν φαντάσματα που κυνηγούν τους Έλληνες, κάναμε κλικ. Το κείμενο δημοσιεύεται στο newmoney.gr.

Και απορήσαμε πραγματικά με το πόσες χαζομάρες μπορεί να γράψει ένας άνθρωπος σε ένα και μόνο κείμενο χωρίς μάλιστα να αφήσει μία έστω αμφιβολία ότι αυτό που βλέπει στο βίντεο μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζει ότι είναι.

Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε: 

Μία σοκαριστική ανακάλυψη έγινε σε ρωσικό βίντεο που έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στο διαδίκτυο το 2012 και βάζει σε σκέψεις επιστήμονες από την Δύση για το που έχει φτάσει τελικά η ρωσική τεχνολογία.

Στο βίντεο εμφανίζεται από το πουθενά στη μέση αυτοκινητόδρομου άνδρας που μοιάζει με επιστήμονα, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για επιτυχημενο ρωσικό μήνυμα τηλεμεταφοράς.

Ο άνδρας φορά εργαστηριακή ιατρική ποδιά και εμφανίζεται ξαφνικά στη μέση ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου. Μάλιστα οδηγός νταλίκας που το βλέπει αιφνιδίως μπροστά του καταφέρνει να τον αποφύγει την τελευταία στιγμή.

Ο “ουρανοκατέβατος” επιστήμονας μοιάζει ζαλισμένος, ενώ απομακρύνεται με αργό και σταθερό βήμα, χωρίς να δείχνει πως έχει επαφή με το περιβάλλον.

Κάποιοι θεωρούν πως το βίντεο είναι απόδειξη πως η Ρωσία έχει επιτύχει την τηλεμεταφορά, τον φιλοσοφικό λίθο της κάθε πολεμικής βιομηχανίας ενώ ήδη από τον Ιούνιο το Κρεμλίνο έχει ανακοινώσει πρόγραμμα ύψους 1,6 τρισ. ευρώ σε διαστημική τεχνολογία, πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και την τηλεμεταφορά.

Ο Ρώσος τεχνολόγος αναλυτής Alexander Galitsky δήλωσε στην ρωσική εφημερίδα Kommersant ότι και στο Stanford έχουν γίνει επιτυχημένα πειράματα τηλεμεταφοράς σε μοριακό επίπεδο.

Όπως αναφέρει η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα θυμίζει αυτή που εμφανίζονταν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας 20 χρόνια πριν.

Να σχολιάσουμε κάτι άλλο εμείς; Όχι. Θα αφήσουμε το ΣΥ-ΝΤΑ-ΡΑ-ΚΤΙ-ΚΟ βίντεο να μιλήσει από μόνο του.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ