Σούπερ ανορθόδοξο το νέο άλμπουμ των Faith No More
Music

Σούπερ ανορθόδοξο το νέο άλμπουμ των Faith No More

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Faith No More που αναμένεται κάποια στιγμή τον Μάιο.

Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές μέρες τον Μάρτιο θα ακούσουμε το δεύτερο single του άτιτλου προς το παρόν άλμπουμ, το οποίο ο Roddy Bottum, με μήνυμα του στο επίσημο blog, χαρακτήρισε σούπερ-ανορθόδοξο και πολύ περίεργο για τον μέσο ακροατή.

Μας αρέσουν αυτά που λέει.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη συνεχιζόμενη περιέργεια για τα όσα εμείς οι πέντε δημιουργούμε. Το κάνουμε εδώ και πολύ καιρό πια.

Ήταν μία σούπερ ανορθόδοξη διαδρομή και το αποτέλεσμα είναι αρκετά περίεργο για τον μέσο ακροατή. Το να έχουμε εσάς ως ηχείο και πρωταθλητές της διαδρομής μας είναι αυτό που την κάνει να αξίζει.

Η ανταπόκριση σας για τις συναυλίες και τον δίσκο είναι συγκινητική. Βασικά είναι ένα πολύ cheesy-συναίσθημα αλλά αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχαμε εμείς, γι αυτό σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Ετοιμαζόμαστε για την επερχόμενη «σφαγή» (δεν μου αρέσουν οι βίαιες περιγραφές αλλά η λέξη ταιριάζει) και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε όσο περισσότερους από εσάς μπορούμε.

Μας συγχωρείτε αν στο πρώτο σκέλος της περιοδείας δεν φτάνουμε σε εσάς αλλά θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα αλλά θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε κανέναν απ’ έξω.

Συνεχίζουμε το ταξίδι.

Ο Billy Gould ολοκληρώνει τη μίξη του δίσκου, δουλεύουμε πάνω στο artwork και o Mike Patton τελειώνει άλλα δύο τραγούδια. Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά.

Μπορώ να μόνο να πω ότι το αποτέλεσμα ακούγεται σαν εμάς και δεν ακούγεται σαν εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέρουμε ότι περιμένετε πολλά και θα τιμήσουμε αυτές τις προσδοκίες με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε».

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ