Σωστή απόφαση η απόλυση του Jim Root από τους Stone Sour λέει ο Corey Taylor
News

Σωστή απόφαση η απόλυση του Jim Root από τους Stone Sour λέει ο Corey Taylor

Για το διαζύγιο του με τους Stone Sour έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές ο Jim Root, αλλά ελάχιστες ο Corey Taylor. Αυτή τη φορά ο frontman της μπάντας αναφέρθηκε στο ζήτημα και χαρακτήρισε την απόλυση του Root σωστή τόσο για τους Stone Sour όσο και για τους Slipknot.

«Με όλο τον σεβασμό προς τον Jim, θέλω άπλα να είναι χαρούμενος και τον περισσότερο καιρό έδειχνε ότι δεν είναι. Νομίζω ότι ήταν μία λογική απόφαση για να εξασφαλίσουμε ότι και οι δύο μπάντες θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Στη συνέχεια ο Taylor παραδέχθηκε ότι η κατάσταση ήταν άβολη όταν συναντήθηκαν ξανά στους Slipknot αλλά όλα έφτιαξαν κατά την πορεία δημιουργίας του Gray Chapter.

«Όσο περισσότερο χρόνο περνούσαμε μαζί και μιλούσαμε, αλλά και όταν είδαμε την επιτυχία της διαδικασίας για το νέο άλμπουμ των Slipknot μπορέσαμε να βγάλουμε από πάνω μας την πίεση. Βοήθησε και τον ίδιο να δει ότι ήταν η σωστή απόφαση. Είναι πιο χαρούμενος με του Slipknot».

Θυμίσουμε ότι στον ελεύθερο χρόνο του Taylor από την περιοδεία με τους Slipknot, οι Stone Sour ετοιμάζουν ένα άλμπουμ με διασκευές, που έχει προσωρινό τίτλο Meanwhile In Burbank.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ