Σοκαρισμένος ο Lombardo με την απουσία του Araya και τις εγωκεντρικές ιστορίες του King στο μνημόσυνο του Hanneman
News

Σοκαρισμένος ο Lombardo με την απουσία του Araya και τις εγωκεντρικές ιστορίες του King στο μνημόσυνο του Hanneman

Πολλά και ενδιαφέροντα είχε να πει ο Dave Lombardo σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Σε ερώτηση για τους λόγους της απομάκρυνσης του από τoυς Slayer είπε:

«Όλα θα μπορούσαν να φτιάξουν πολύ εύκολα. Δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω από το να μου συμπεριφέρονται ως ίσο. Σίγουρα μπορεί να έκανα και εγώ λάθη στην πορεία, αλλά ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Ποιος θα ήταν τόσο τρελός ώστε να φύγει πάνω στα χρυσά χρόνια μια μπάντας.  Το που βρισκόμαστε τώρα με αηδιάζει. Σίγουρα ο Jeff δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο και δεν το θέλω ούτε εγώ».

Για τις δηλώσεις του Tom Araya που τον ανέφεραν ως εργαζόμενο στη μπάντα και όχι ως συνεταίρο ο Lobardo είπε ότι τον αηδιάζουν. Τόνισε ότι έφυγε από τη μπάντα το 92 για είναι στο σπίτι για τη γέννηση του γιου του και ότι ένα show και μόνο άλλαξε την ιστορία της συγκροτήματος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν αναιρεί τίποτα από όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό και ότι οι σχέσεις του με τους Kerry King και Tom Araya είναι ανύπαρκτες.

Κλείνοντας αναφέρθηκε το μνημόσυνο του Jeff Hanneman.

«Σοκαρίστηκα όταν διαπίστωσα ότι ο Tom δεν ήρθε. Ήταν και για μόνο άβολη περίσταση να είμαι εκεί με όσα συνέβαιναν, αλλά παρόλα αυτά πήγα. Σοκαρίστηκα εξίσου με τις ιστορίες του Kerry που περιστρέφονταν γύρω από τον ίδιο. Καμία από αυτές δεν περιέγραφε τι άνθρωπος ήταν ο Jeff»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: