ΣΟΚ: O Superman σκοτώνει τον Batman στο New Order της DC!
News

ΣΟΚ: O Superman σκοτώνει τον Batman στο New Order της DC!

Για τους φίλους της DC η αποκάλυψη που φέρνει το πέμπτο τεύχος του Nightwing: The New Order, είναι τεραστίων διαστάσεων.

Στο συγκεκριμένο storyline η πλοκή εξελίσσεται στο 2040 με τον Dick Grayson (Nightwing) να ηγείται της ομάδας των Crυsaders που κυνηγούν τους υπερήρωες, έχοντας παράλληλα στην κατοχή τους μία συσκευή που εξουδετερώνει τις δυνάμεις τους. Ο Grayson έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη συσκευή και σε πολλούς από τους φίλους του με στόχο όπως υποστηρίζει να εξασφαλίσει το μέλλον της ανθρωπότητας.

Στα πρώτα τέσσερα τεύχη, μαθαίνουμε μόνο λίγες λεπτομέρειες για τα κίνητρα του Dick Grayson και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το μονοπάτι.

Στο πέμπτο τεύχος όμως έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη.

Ενώ βρίσκεται κυνηγημένος από την ομάδα της οποίας κάποτε ήταν ο ηγέτης (τους Crusaders), προσπαθώντας να προστατεύσει τον γιο του, ο Dick Grayson καταλήγει στη Metropolis. Εκεί συναντά τον Superman που μπορεί να μην έχει πλέον δυνάμεις, παραμένει όμως μία φιγούρα που προκαλεί φόβο. Το παρών δίνει και ο Lex Luthor ο οποίος όμως μοιάζει να έχει αλλάξει εντελώς χαρακτήρα προς το καλύτερο.

Στη συζήτηση του Dick Grayson με τον Superman μαθαίνουμε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην απόφαση να βάλει τέλος στην εποχή των super heroes. 12 χρόνια πριν ο Superman ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του δηλητηρίου Black Κryptonite (που χωρίζει την προσωπικότητα στα δύο, μία καλή και μία κακή) σκότωσε τον Batman. H σκηνή εμφανίζεται σε μία και μόνο σελίδα. Το μοναδικό ερώτημα που δεν παίρνει απάντηση στο συγκεκριμένο τεύχος είναι το ποιος δηλητηρίασε τον Superman.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ