ΣΟΚ: Νεκρός ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν
News

ΣΟΚ: Νεκρός ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο βραβευμένος με Όσκαρ Φίλπ Σέιμουρ Χόφμαν, βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εδώ και χρόνια αρκετοί γνώριζαν για τη μάχη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, κάτι που τελικά δεν συνέβη αφού –όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ- ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Greenwich Village.

Μάλιστα, επικαλούμενα πηγές μέσα από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Χόφμαν είχε κερδίσει Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στη βιογραφική ταινία «Καπότε», ενώ υπήρξε τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ β’ ρόλου.

Γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1967, ήταν μόλις 46 ετών, αλλά πρόλαβε να κάνει σπουδαία καριέρα ως ηθοποιός με αξέχαστες ερμηνείες, ενώ ασχολήθηκε και με τη σκηνοθεσία.

Σημαντικότερες ερμηνείες του –μεταξύ άλλων- εκείνες στο Άρωμα Γυναίκας, Τουΐστερ, Μπούγκι Νάιτς, Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι, Μανόλια, Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ, 25η Ώρα, Καπότε, Η αμφιβολία, Μάστερ.

πηγή: sport-fm.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ