The smiling man
News

The smiling man

Ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς αστικούς μύθους στην Αμερική κατέληξε να γίνει ταινία μικρού μήκους.

Είναι γνωστή η “τρέλα” των Αμερικάνων για τις τρομακτικές ιστορίες που περιέχουν φαντάσματα  και γενικότερα ό,τι υπερφυσικό έρχεται στο κεφάλι τους. Σε ένα από τα πιο διάσημα site, όπου ανάμεσα σε άλλα, ο καθένας μπορεί να μοιραστεί την δική του ανατριχιαστική ιστορία, το reddit.com, μεγάλη εντύπωση και πολλά σχόλια είχε προκαλέσει η ιστορία του “smiling man”.

Πρόκειται για την ιστορία ενός νεαρού που έπασχε από αϋπνίας και κάθε βράδυ έβγαινε για τον περίπατό του στα στενά της πόλης, ώσπου ένα βράδυ αντίκρισε αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Η ταινία γυρίστηκε από κάποιον αναγνώστη της ιστορίας που εντυπωσιάστηκε πολύ από αυτήν και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/_u6Tt3PqIfQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Στην αυθεντική εξιστόρηση ο αφηγητής σημειώνει πως γύρισε σπίτι του σώος και αβλαβής αλλά προφανώς δεν ξαναβγήκε για βραδινό περίπατο ποτέ. Προσθέτει επίσης ότι είναι σίγουρος πως ο “smiling man” δεν ήταν κάποιος μεθυσμένος ή ναρκομανής, αλλά έκανε κινήσεις παρόμοιες με αυτές ενός καρτούν.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι ο “smiling man” της ταινίας μικρού μήκους “φέρνει” απίστευτα στον Jim Carrey και αν μη τι άλλο προκαλεί και λίγο γέλιο (δεν σου σηκώνεται και η τρίχα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ