Οι Slipknot έχουν γράψει καταπληκτικά τραγούδια για το νέο τους άλμπουμ σύμφωνα με τον Clown
News

Οι Slipknot έχουν γράψει καταπληκτικά τραγούδια για το νέο τους άλμπουμ σύμφωνα με τον Clown

Η περιοδεία των Slipknot για το Gray Chapter που κυκλοφόρησε το 2014 ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες και ο Corey Taylor ήδη ανεβάζει ρυθμούς με τους Stone Sour που θα βγάλουν νέο άλμπουμ μέσα στο καλοκαίρι.

Τι παίζει όμως με τους Slipknot; Σύμφωνα με τον Clown γράφουν ήδη νέα τραγούδια και ο Corey έχει συμμετοχή σε αυτό.

«Λοιπόν, γράφουμε σαν μπάντα και με τη συμμετοχή του Corey. Ναι, είμαστε σε διάλειμμα και μάλιστα μεγάλο. Και το χρειαζόμασταν. Κάναμε περιοδείες για τρία χρόνια. Ο Corey κάνει τα δικά του, που είναι οι Stone Sour και είναι εκπληκτικοί. Και ζει αυτή τη ζωή που του αρέσει, είναι η τέχνη του. Και εμείς γράφουμε τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ των Slipknot και φυσικά ο Corey το ξέρει αυτό έτσι του στέλνουμε συνέχεια πράγματα».

O Shawn Crahan τονίζει στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπουν στο στούντιο από τώρα, αφού είναι πάρα πολύ νωρίς.

«Δεν χρειαζόμαστε μεγάλα, ακριβά στούντιο για να γράψουμε τραγούδια. Πηγαίνουμε απλά ο ένας στο σπίτι του άλλου. Γιατί να πάμε και να χαλάσουμε λεφτά στο στούντιο από τώρα; Γράφουμε για το νέο δίσκο και ο Corey παίρνει τα τραγούδια. Έχουμε ήδη πολύ υλικό που γράψαμε ενώ ήμασταν στο δρόμο τα τελευταία χρόνια. Έχουμε τραγούδια που είναι καταπληκτικά».

Το νέο άλμπουμ των Slipknot δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το τέλος του 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ