Οι Slipknot δεν μοιάζουν με τους Stone Sour λέει ο Corey Taylor
News

Οι Slipknot δεν μοιάζουν με τους Stone Sour λέει ο Corey Taylor

Από την εποχή που οι Stone Sour έβγαλαν τον πρώτο δίσκο, κάθε φορά που ακούμε κάτι πιο μελωδικό σε άλμπουμ των Slipknot, υπάρχουν πάντα οι φωνές που λένε ότι ο Corey Taylor μπερδεύει τους ρόλους του.

Το ίδιο έγινε όταν κυκλοφόρησε το single για το The Devil in I όπου υπάρχουν αρκετά μελωδικά φωνητικά. Βέβαια όποιος έχει ακούσει ολόκληρο το Gray Chapter θα έχει διαπιστώσει μέχρι τώρα, ότι δεν υπήρξε κανένα «μαλάκωμα» στον ήχο των Slipknot. Το αντίθετο μάλιστα.

Για το θέμα μίλησε σε συνέντευξη του ο Corey Taylor.

«Νομίζω ότι όλα αρχίζουν λόγω της φωνής μου. Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι όταν τραγουδάω πιο heavy με τους Stone Sour προσπαθώ να τους κάνω Slipknot. Και το αντίθετο φυσικά, όταν τραγουδάω πιο μελωδικά με τους Slipknot. Νομίζω όμως ότι δεν ακούνε τη μουσική και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα. Όχι δεν μοιάζουν. Είναι μουσική των Slipknot άρα είναι τραγούδι των Slipknot. Και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή πολύς κόσμος επιλέγει τον εύκολο δρόμο. Κάποιος λέει ότι μοιάζει με Stone Sour, κάποιος άλλος συμφωνεί και είναι πιο εύκολο να πηγαίνει με τη μάζα από το να σκέφτεσαι διαφορετικά. Εμείς πάντως παροτρύνουμε τους οπαδούς μας να σκέφτονται διαφορετικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ