Slash: Ακούστε το νέο τραγούδι του με τον Myles Kennedy
News

Slash: Ακούστε το νέο τραγούδι του με τον Myles Kennedy

Μπορεί εδώ και μία πενταετία να περιοδεύει με τους Guns N’ Roses και να δουλεύουν σε νέο υλικό, όμως πάλι καλά που ο Slash έχει κι άλλη ενασχόληση για να κυκλοφορεί πράγματα και δεν περιμένει τον Axl.

Έτσι, μαζί με τον Myles Kennedy και τους Conspiratοrs ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ακόμα μία δουλειά και έχουμε ήδη στα χέρια μας το πρώτο single. Είναι το The River is Rising που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Το άλμπουμ έρχεται τον Φεβρουάριο, με τίτλο απλά τον αριθμό «4» και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια.

«Είναι η πρώτη φορά που γράψαμε όλες τις κιθάρες, το μπάσο και τα ντραμς ζωντανά την ίδια στιγμή, ενώ κάπως έτσι ηχογραφήσαμε και τα φωνητικά. Ο δίσκος ακούγεται πολύ ζωντανός και αυτός ήταν ο στόχος μας» δήλωσε ο Slash.

Από την πλευρά του o Myles Kennedy τόνισε: «Αυτός είναι γενικά ένας δίσκος που ακούγεται πολύ live. Προσπαθήσαμε να δείξουμε το σημείο που βρισκόμαστε στις ζωές μας και αυτός ήταν ο αυθεντικός τρόπος». 

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη δουλειά του σχήματος, Living The Dream είχε κυκλοφορήσει το 2018, ενώ είχαν προηγηθεί τα World on Fire το 2014 και το Apocalyptic Love πίσω στο 2012 που έχουν δείξει ότι ο Slash είχε και έχει πολλά να προσφέρει χωρίς να στέκεται στις δάφνες του παρελθόντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ