Σκληρή απάντηση της Disney στη Σκάρλετ Γιόχανσον για τη μήνυση
News

Σκληρή απάντηση της Disney στη Σκάρλετ Γιόχανσον για τη μήνυση

Αν κάποιος πίστευε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης της Σκάρλετ Γιόχανσον κατά της Disney για διαφυγόντα κέρδη, θα είχαμε κάποιον άμεσο συμβιβασμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τότε έπεσε πολύ έξω.

Η Disney απάντησε αμέσως και μάλιστα με σκληρή ανακοίνωση κατά της ηθοποιού, την οποία χαρακτηρίζει στην ουσία αναίσθητη απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως βάση σε αυτή την υπόθεση. Η μήνυση είναι επίσης λυπηρή και προβληματική στα σημείο που αγνοεί τα τρομακτικά και συνεχόμενα παγκόσμια προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης, ότι η ηθοποιός έχει ήδη εισπράξει 20 εκατομμύρια δολάρια για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Black Widow και πως η ταυτόχρονη πρεμιέρα της ταινίας στο Disney Plus της δίνει ευκαιρία για επιπλέον κέρδος.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, στη μήνυση της αναφέρει ότι τα μπόνους της μέσα από το συμβόλαιο που είχε υπογράψει θα έρχονταν ανάλογα με την πορεία της ταινίας στους κινηματογράφους και κανένας δεν την ενημέρωσε για την αλλαγή στον τρόπο διάθεσης της ταινίας.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ποσό που θα μπορούσε να εισπράξει συνολικά η Γιόχανσον, άγγιζε τα 50 εκατομμύρια δολάρια, αν το Black Widow έκανε επιτυχία στο Box Office κάτι που πλέον δεν μοιάζει και τόσο πιθανό, αφού έχει φτάσει μόλις τα 320 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και θα ολοκληρώσει την πορεία του με τις χαμηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του MCU.

Για την Disney τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, αφού εισέπραξε 60 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τις τις ενοικιάσεις στο Disney Plus, ενώ αυτή η δημοσιοποίηση των εσόδων από το streaming έφερε άνοδο της μετοχής στο χρηματιστήριο.

Η συνεργασία της Σκάρλετ Γιόχανσον με τη Marvel κράτησε για συνολικά οκτώ ταινίες, αφού έκανε ντεμπούτο πίσω στο 2010 με το Iron Man και συμμετείχε σε όλα τα Avengers αλλά και στις δύο από τις τρεις ταινίες του Captain America.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ