Ο σκηνοθέτης του νέου Batman διέψευσε τις φήμες για την ιστορία της ταινίας
News

Ο σκηνοθέτης του νέου Batman διέψευσε τις φήμες για την ιστορία της ταινίας

‘Εχουμε καιρό να ακούσουμε νέα για την ταινία του Batman που ετοιμάζει ο Matt Reeves και η αλήθεια είναι ότι με τόσα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC  δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Μιλώντας όμως το βράδυ της Πέμπτης σε πάνελ της Fox ο Reeves αποκάλυψε ότι αυτή την εποχή ολοκληρώνει το σενάριο για την ταινία και του χρόνου τέτοιο καιρό ελπίζει να έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Παράλληλα διέψευσε τη φημολογία που ήθελε την ταινία να βασίζεται στο κόμικ Year One του Φρανκ Μίλερ.

«Δεν εστιάζουμε σε κάποιο κόμικ συγκεκριμένα. Το Year One ένα από τα πολλά κόμικ που αγαπώ, αλλά σίγουρα δεν εστιάζουμε σε αυτό. Φτιάχνουμε μια ιστορία που είναι πολύ προσωπική και που τον έχει σημαδέψει. Προφανώς και δεν φτιάχνουμε μια origin ιστορία, αλλά μια ιστορία που θα είναι χαρακτηριστική με πολύ συναίσθημα και που θα τον δείχνει να είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου». 

Ένα άλλο μεγάλο θέμα ειναι αυτό του Μπεν Άφλεκ, που αρχικά είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, στη συνέχεια αποσύρθηκε και παρέμεινε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά τώρα ούτε αυτό είναι δεδομένο. Ο Matt Reeves ρωτήθηκε αλλά η απάντηση του ήταν εντελώς διπλωματική.

«Υπάρχουν τρόποι που όλο αυτό συνδέεται με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Είμαστε ένα από πολλά κομμάτια, έτσι δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο απλά είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό το κομμάτι του κόσμου της DC».

Από την απάντηση και μόνο ποντάρουμε όλα μας τα λεφτά (που δεν είναι και πολλά), στο ότι η ταινία του Flash (Flashpoint) θα τα αλλάξει όλα και έτσι θα γίνει εφικτή η αποχώρηση του Μπεν Άφλεκ από το ρόλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: