Ο σκηνοθέτης του Logan ετοιμάζει ταινία Star Wars για τον Boba Fett
News

Ο σκηνοθέτης του Logan ετοιμάζει ταινία Star Wars για τον Boba Fett

Έχουμε χάσει τη μπάλα με τα πρότζεκτ που αφορούν το Star Wars.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν μία τριλογία, αλλά μία έχει στα σκαριά ο Ράιν Τζόνσον (σκηνοθέτης του Last Jedi), ενώ υπάρχει σκαριά και η τηλεοπτική σειρά που θα προβάλλεται από την streaming πλατφόρμα της Disney.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι φήμες για solo ταινία του Obi-Wan Kenobi ενώ τώρα μαθαίνουμε μέσω του Hollywood Reporter ότι ετοιμάζεται και ταινία για τον Boba Fett!

Το πρότζεκτ έχει αναλάβει ο Τζέιμς Μάνγκολντ που είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα μετά το Logan του 2017.

Θυμίζουμε ότι η ιδέα για ταινία του Boba Fett υπήρχε και πριν από μία τετραετία όμως τελικά τη θέση του στο πρόγραμμα του Star Wars πήρε το Solo που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.

Πάντως μετά την τρίτη ταινία της τρέχουσας τριλογίας που αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2019 το πρόγραμμα της Disney παραμένει άδειο αφού δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για κανένα από τα πρότζεκτ που ετοιμάζονται.

O χαρακτήρας του Boba Fett εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Empire Strikes Back και έχει μόνο τέσσερις ατάκες σε ολόκληρη την ταινία, αλλά στο πέρασμα των χρόνων έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στους φανατικούς του Star Wars.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: