Σκηνοθέτης Ghostbusters: «Η geek κουλτούρα έχει μερικούς από τους μεγαλύτερους μαλάκες στον κόσμο»
News

Σκηνοθέτης Ghostbusters: «Η geek κουλτούρα έχει μερικούς από τους μεγαλύτερους μαλάκες στον κόσμο»

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες με το επερχόμενο reboot των Ghostbusters ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι το trailer της ταινίας έγινε το βίντεο με τα περισσότερα dislike στο youtube.

Φυσικά το κράξιμο έχει αρχίσει πολύ νωρίτερα στο άκουσμα και μόνο ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται τέσσερις γυναίκες. Κάτι που έδωσε αφορμή στους κολλημένους μισογύνηδες να ξεσαλώσουν κράζοντας την ταινία, τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη.

Σε συνέντευξη του ο Paul Feig έδειξε μεγάλο εκνευρισμό με τις αντιδράσεις πολλές από τις οποίες κατευθύνονται προς τον ίδιο μέσω twitter.

«Η geek κουλτούρα έχεις στις τάξεις τις μερικούς από τους μεγαλύτερους μαλάκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Το κατάλαβα αυτό μετά τις τόσες επιθέσεις που έχω δεχθεί τους τελευταίους μήνες για τους Ghostbusters.

Δεν με ενδιαφέρουν τα κιλά, η φυσική κατάσταση και το χρώμα των ηθοποιών. Ζω και πεθαίνω προσπαθώντας να βρω χιούμορ και να ψυχαγωγήσω τον κόσμο.

Η Melissa McCarthy είναι μια ξεκαρδιστική γυναίκα με απίστευτο χιούμορ. Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση της. Μου αρκεί που είναι αστεία και πάνω από όλα επαγγελματίας».

Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου με τον τρόπο που επιτίθεται στις προκαταλήψεις ο σκηνοθέτης. Άλλο αυτό και άλλο αν η ταινία θα αξίζει τελικά τον κόπο. Αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ