Η σκηνή στο trailer του Spider-Man που αποδεικνύει ότι κάτι μας κρύβουν!
News

Η σκηνή στο trailer του Spider-Man που αποδεικνύει ότι κάτι μας κρύβουν!

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και ακόμα περισσότερες συζητήσεις για το τι θα περιέχει και τι θα δείξει, το νέο trailer για το No Way Home έκανε επιτέλους πρεμιέρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έκανε σοφότερους, αφού μπορεί να μας δείχνει περισσότερα πράγματα και να μας βάζει πιο βαθιά στην πλοκή, αλλά κρατάει κλειστά χαρτιά στο θέμα των μεγάλων επιστροφών που μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί, αλλά θεωρούνται δεδομένες.

Μιλάμε φυσικά για τον Τόμπι Μαγκουάιρ και τον Άντριου Γκάρφιλντ, που είχαν υποδυθεί τον Spider-Man στις προηγούμενες εκδοχές της Sony.

Από την ώρα που κυκλοφόρησε το trailer οι φανατικοί του MCU το έχουν ξεκοκαλίσει ψάχνοντας για στοιχεία και όπως φαίνεται η σημαντικότερη ένδειξη έρχεται από ένα πλάνο της βραζιλιάνικής εκδοχής του trailer.

Σε αυτή βλέπουμε τον Spider-Man του Τομ Χόλαντ αντιμέτωπο με ταυτόχρονα με τους Electro, Sandman και Lizard σε μία σκηνή που μοιάζει φτιαγμένη για να έχει συμμάχους.

Όπως θα δείτε μάλιστα και στο μικρό απόσπασμα που ακολουθεί, ο Lizard μοιάζει να δέχεται χτύπημα από μία αόρατη παρουσία, κάτι που ενισχύει τη θεωρία ότι στο πλευρό του Spider-Man βρίσκονται στη συγκεκριμένη σκηνή οι Μαγκουάιρ και Γκάρφιλντ, όμως έχουν αφαιρεθεί ψηφιακά από το trailer για να μη χαλάσει η έκπληξη.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα για να δούμε αν όλα αυτά ισχύουν και θυμίζουμε ότι το No Way Home έρχεται στη χώρα μας στις 16 Δεκεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ