Αυτή είναι η σοκαριστική σκηνή που ετοίμαζαν για το Endgame οι δημιουργοί του
News

Αυτή είναι η σοκαριστική σκηνή που ετοίμαζαν για το Endgame οι δημιουργοί του

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το Endgame των Avengers ήταν φυσικά μία τεράστια επιτυχία και κυνηγάει ακόμα το ρεκόρ τη πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών με αντίπαλο το Avatar.

Oi δημιουργοί του, τα αδέλφια Ρούσο, βρέθηκαν την Παρασκευή στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο και ανέλυσαν πολλές πτυχές της ταινίας, που είδαμε στις οθόνες μας, αλλά και κάποια πράγματα που τελικά δεν είδαμε.

Το πλάνο ήταν, περίπου στα μισά του Endgame, ο Thanos του 2014 να σκοτώσει όλους τους Avengers και στη συνέχεια να έρθει στο παρόν και να πετάξει το κομμένο κεφάλι του Captain America στα πόδια των ηρώων.

«Μείναμε σε αυτή την εξέλιξη για πολύ καιρό, μόνο και μόνο για να φτάσουμε στη σκηνή όπου ο Thanos περνάει από την πύλη και πετάει το κομμένο κεφάλι του Captain America» είπε αρχικά ο Άντονι Ρούσο.

«Είχαμε το μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου έτοιμο, εκτός από την τρίτη και τελευταία πράξη, γιατί και εγώ και ο Άντονι θέλαμε να δούμε αυτή τη σκηνή. Δεν τα παρατούσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη στο τέλος. Έτσι είπαμε ας μην το κάνουμε αυτό και καταλήξαμε στη μορφή της ταινίας που είδατε» δήλωσε από την πλευρά του ο Τζο Ρούσο.

Όταν κάποιος από το κοινό τους είπε μάλιστα ότι αυτό ίσως να ήταν πολύ βάρβαρο, είπαν απλά ότι ο Thanos είναι σκληρός τύπος.

Update: Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα της Marvel για την επόμενη τριετία που ανακοινώθηκε στην Comic Con. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ