Συνέντευξη SepticFlesh: To απωθημένο, οι ταινίες τρόμου και η εμφάνιση στο Fuzz
Music

Συνέντευξη SepticFlesh: To απωθημένο, οι ταινίες τρόμου και η εμφάνιση στο Fuzz

Το Σάββατο 5 Μάρτιου οι SepticFlesh θα ανέβουν στη σκηνή του Fuzz για την πρώτη τους headline εμφάνιση στην Αθήνα μετά από τέσσερα χρόνια. Με αφορμή την πολυαναμενόμενη συναυλία το Rock is Dead είχε μια σύντομη κουβέντα με τον Χρήστο Αντωνίου.

Διαβάστε όσα μας είπε: 

Κοιτώντας πίσω στη δισκογραφία σας, ποιο θα έλεγες ότι είναι το αγαπημένο σου άλμπουμ των SEPTICFLESH και ποιο το λιγότερο αγαπημένο. Όχι απαραίτητα το καλύτερο ή χειρότερο αλλά αυτό που έχεις συνδεθεί  περισσότερο και το αντίστροφο.

Το αγαπημένο μου είναι το TITAN, σαφώς ο πιο ολοκληρωμένος μας δίσκος. Λιγότερο αγαπημένο το Έσοπτρον διότι είναι το μοναδικό άλμπουμ στο οποίο δεν συμμετείχα. Ήμουν Αγγλία για σπουδές πάνω στη Μουσική.

Έχετε περιοδεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο, βγάζετε δίσκους για πάνω από  20 χρόνια πλέον και έχετε την αναγνώριση και τον σεβασμό κόσμου και κριτικών.Τι είναι αυτό που ως μπάντα έχετε ως απωθημένο;

Ίσως μια εμφάνιση με τη συνοδεία ορχήστρας. Μακάρι να το καταφέρουμε στο μέλλον.

Η μουσική θα μπορούσε άνετα «ντύνει» ταινίες τρόμου. Πες μου τρεις  τέτοιου τύπου ταινίες στις οποίες πιστεύεις ότι θα ταίριαζαν περισσότερο τα τραγούδια σας.

Hellraiser, Dracula και Dark City.

Ο κόσμος όταν ακούει SEPTICFLESH σκέφτεται κατευθείαν λέξεις όπως σκοτάδι, brutal, τρόμος, ένταση και άλλα τέτοια βλοσυρά πράγματα.  Υπάρχει κάποιο τραγούδι σας που να γράφτηκε με περισσότερο χιουμοριστική διάθεση στο στιχουργικό κομμάτι αλλά αυτό να μην  φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα;

Όχι ποτέ δεν επιχειρήσαμε κάτι τέτοιο.

Πάμε τώρα στο μεγάλο δίλημμα. Ζόμπι ή Βαμπίρ; Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η απεικόνιση των βαμπίρ στην ποπ κουλτούρα έχει γίνει περισσότερο εφηβική και light.

Γενικότερα υπάρχει μια υποβάθμιση της ουσίας και του ενδιαφέροντος σε αρκετούς κλάδους της καλλιτεχνικής δημιουργίας κ ο λόγος είναι ότι η εύκολη διακίνηση των πληροφοριών στη σημερινή κοινωνία πρέπει να καλύψει  και  ένα τεράστιο ποσοστό πληθυσμού το οποίο αρέσκεται σε αυτού του είδους την πληροφορία. Συνεπώς υπάρχει μια εκλαΐκευση στα ζήτημα του βαμπιρισμού.

Κλείνοντας και περιμένοντας να σας δούμε στο Fuzz, μπορούμε να  περιμένουμε κάτι πιο σπέσιαλ στη συγκεκριμένη εμφάνιση; Έχουν περάσει  και τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που κάνατε headline εμφάνιση στην Αθήνα.

Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όπως πάντα. Θα είναι μαζί μας και ο Σωτήρης και για πρώτη φορά το αθηναϊκό κοινό θα δει τη νέα σύνθεση των SEPTICFLESH.

SepticFlesh: Σάββατο 5 Μαρτίου, Fuzz Club
Τιμή Προπώλησης : Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10 €. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12 €
Τιμή Ταμείου : 14 €
Σημεία Προπώλησης :
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133
0659514001452867115
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ