Συνεχίζονται οι εικασίες για το μέλλον των AC/DC
News

Συνεχίζονται οι εικασίες για το μέλλον των AC/DC

Τον γύρο του κόσμου κάνει χθες η φημολογία ότι οι AC/DC ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την απόσυρση τους από την ενεργό δράση λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Malcom Young.

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της μπάντας που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα όσα γράφονται.

Μιλώντας στο ABC Radio o Mark Gable (τραγουδιστής των Choirboys) που δηλώνει φίλος με τα μέλη της μπάντας τόνισε για την υγεία του Malcom Young:

«Είναι αλήθεια, ο Malcom είναι άρρωστος. Από ότι έχω καταλάβει το έχει επιβεβαιώσει και ο γιος του Ross. Φαίνεται ότι ο Malcom δεν μπορεί να παίξει πλέων ζωντανά. Δεν είναι μόνο ότι δεν αισθάνεται καλά, αλλά είναι και αρκετά σοβαρό. Τον αποτρέπει από το παίξει ζωντανά. Πιθανότατα δεν θα μπορεί να ηχογραφήσει κιόλας»

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα ακόμα και αν ισχύουν όλα αυτά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η μπάντα θα αποσυρθεί.

Εμείς να θυμίσουμε πάντως ότι ο Brian Johnson στις δηλώσεις που είχε κάνει τον Φεβρουάριο και μιλούσε για επιστροφή της μπάντας στο στούντιο τον Μάιο, είχε τονίσει ότι ένα από τα μέλη είχε περάσει μία σοβαρή ασθένεια αλλά δεν ήθελαν να μαθευτεί τίποτα.

Προς το παρόν λοιπόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: