Σύμφωνα με έρευνα αυτό είναι το πιο στενάχωρο τραγούδι των Radiohead
News

Σύμφωνα με έρευνα αυτό είναι το πιο στενάχωρο τραγούδι των Radiohead

O Charlie Thompson είναι αναλυτής δεδομένων και αφιέρωσε πολύ χρόνο σε ένα προτζεκτ που σκοπό είχε να ανακηρύξει το πιο στενάχωρο τραγούδι των Radiohead.

Δύσκολη δουλειά όπως και να το κάνουμε γιατί είναι πολλά τα άτιμα. Και πολύ στενάχωρα επίσης.

Η διαδικασία που ακολούθησε είναι αρκετά περίπλοκη και εμείς δεν φημιζόμαστε για την ευκολία μας να παρακολουθήσουμε θέματα που απαιτούν το 100% της προσοχής μας έτσι θα το πούμε απλά.

Αρχικά ανέλυσε το τέμπο της μουσικής και στη συνέχεια πήρε τους στίχους από όλα τα τραγούδια και χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που βάζει κλίμακα στεναχώριας σε κάθε λέξη ξεχωριστά έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολούθησε κάνοντας κλικ εδώ.

Και ο νικητής ήταν το True Love Awaits. Το τραγούδι που υπήρχε από το 1995 στο setlist του συγκροτήματος αλλά μόλις πέρυσι μπήκε σε στούντιο άλμπουμ.

O Thom Yorke έγραψε αυτό το τραγούδι για την πρώην γυναίκα του με την οποία ήταν μαζί για 23 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά. Χώρισαν το 2015 και η Rachel Owen έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο που μας πέρασε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ακόμα πιο στενάχωρη η φάση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: