Σημειώστε αυτή τη σειρά για το 2019!
News

Σημειώστε αυτή τη σειρά για το 2019!

Ο Neil Gaiman είναι ο συγγραφέας του American Gods και όχι μόνο. Το 1991 έγραψε μαζί με τον Terry Pratchett το Good Omens, μία σάτιρα για το τέλος του κόσμου και τη συνεργασία ενός δαίμονα και ενός αγγέλου για να σταματήσουν την επερχόμενη καταστροφή.

Η σειρά ετοιμάζεται εδώ και καιρό, θα προβάλλεται από το Amazon και έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer. Θα δείτε πολλές γνωστές και ενδιαφέρουσες φάτσες (Michael Sheen, David Tennant), η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2019.

Πριν το trailer έχουμε για εσάς την περιγραφή του βιβλίου:

Σύμφωνα με «Τας Ωραίας και Ακριβείς Προφητείας της Αγνής Νάτερ, Μάγισσας» –τον μοναδικό πλήρως αξιόπιστο οδηγό για το μέλλον, που έγραψε, ευτυχώς, το 1655, πριν ανατινάξει ολόκληρο το χωριό της μαζί με τους κατοίκους του, που είχαν συγκεντρωθεί για να την ρίξουν στην πυρά – ο κόσμος θα καταστραφεί ένα Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο Σάββατο.
Αμέσως μετά το τσάι… 

Οι άνθρωποι προσπαθούν να προβλέψουν το τέλος του κόσμου σχεδόν από την δημιουργία του, οπότε είναι απόλυτα φυσικό να είναι επιφυλακτικοί όταν εμφανίζεται μια νέα ημερομηνία για την Ημέρα της Κρίσης. Αυτή τη φορά όμως, οι στρατοί του Καλού και του Κακού πραγματικά φαίνονται να προετοιμάζονται.

Οι τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν. Η Ατλαντίδα αναδύεται. Βάτραχοι πέφτουν απ’ τον ουρανό. Τα νεύρα τεντώνονται και όλα δείχνουν να βαδίζουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.

Όμως, ένας καλοπερασάκιας δαίμονας και ένας ιδιότροπος άγγελος θα προτιμούσαν να αποφευχθεί η Αρπαγή. Και μέσα σε όλα αυτά κάποιος έχασε και τον Αντίχριστο… 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ