Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες του Lemmy
Music

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες του Lemmy

Προσπαθούμε ακόμα να το συνειδητοποιήσουμε. O Lemmy έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας. Όσες φορές και να το πεις, όσες φορές και να το γράψεις δεν σου κάθεται καλά.

Το μόνο που μάθαμε από την ανακοίνωση της μπάντας ήταν ότι ο θάνατος του οφείλειται σε επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος και προσωπικός φίλος του Lemmy Todd Singerman, μιλώντας στο Sky News αποκάλυψε λεπτομέρειες που σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Σύμφωνα με τον Singerman, ο Lemmy πήγε στο νοσοκομείο το Σάββατο, δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του γιατί δε αισθανόταν καλά.

Οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι το ανησυχητικό, όμως πριν τον αφήσουν να βγει του ζήτησαν να κάνει μία μαγνητική στο εγκέφαλο, γιατί η ομιλία του ήταν λίγο περίεργη. Ήθελαν να δουν αν είχε περάσει ένα μικρό εγκεφαλικό.

Η μαγνητική αποκάλυψε δύο όγκους, έναν στον εγκέφαλο και έναν στον λαιμό.

«Κανένας δεν είχε ιδέα. Το μάθαμε το Σάββατο και οι γιατροί του είπαν ότι έχει δύο με έξι μήνες ζωής. Πέθανε την ώρα που τηλεφωνούσα στον Phil Campbell και τον Mikkey Dee για να τους πω να έρθουν να τον δουν και να του πουν αντίο όσο είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά. Δεν περίμενε να πεθάνει με τέτοιο τρόπο».

Από τη στεναχώρια του πέθανε ο άνθρωπος. Δεν άντεξε.

«Όταν γύρισε σπίτι από την περιοδεία του κάναμε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων στο Whisky A Go Go. Οι φίλοι του ήρθαν και έπαιξαν. Ο καρκίνος ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε ότι είχε. Είχε δει γιατρούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Κανένας δεν το είχε δει. Είναι ένα μεγάλο σοκ για όλους».

Στη συνέχεια ο Todd Singerman μίλησε για τον τρόπο ζωής του Lemmy.

«Ήμουν μαζί του εδώ και 25 χρόνια και ήταν πάντα με ένα μπουκάλι Jack Daniels τη μέρα και 2-3 πακέτα τσιγάρα. Μαζί φυσικά με κάποιες άλλες αγαπημένες του συνήθειες. Πρόσφατα άλλαξε –και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω- και άρχισε να πίνει βότκα πορτοκάλι γιατί πίστευε ότι ήταν πιο υγιεινό».

Και έκλεισε λέγοντας:

«Πάντα θυμάμαι μια σπουδαία ατάκα, που λέει ότι μπροστά στον Lemmy ο KeithRichards έμοιαζε με ένα από τα Golden Girls.

Αυτός ο τύπος έζησε την κάθε ημέρα του χωρίς κανένα διάλλειμα ενδιάμεσα.

Αν με ρωτάτε ήταν ο τελευταίος αληθινός rock star”

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ