Sharon Osbourne: Κατηγορείται για ρατσισμό και δημιουργία τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος
News

Sharon Osbourne: Κατηγορείται για ρατσισμό και δημιουργία τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος

Όπως φαίνεται ο ασκός του Αιόλου για την Sharon Osbourne και τη συμπεριφορά της στα παρασκήνια της εκπομπής The Talk, έχει ανοίξει για τα καλά. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν δέχθηκε έντονη κριτική για τη συμπαράσταση που εξέφρασε στα σχόλια που έκανε ο Πιρ Μόργκαν για την Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη συνέντευξη της στην Όπρα και συνεχίστηκε με δημοσίευμα που αποκαλύπτει προβληματική συμπεριφορά εδώ και χρόνια.

Η πρώην συμπαρουσιάστρια της στο The Talk , Leah Remini, κάνει λόγο για δημιουργία τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος,  σχολικού επιπέδου κακία, μίσος και bullying, ενώ την κατηγορεί ότι ζήτησε την απόλυση της μετά την πρώτη σεζόν.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν επίσης καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά και σχόλια προς συναδέλφους με καταγωγή από την Ασία, αλλά και υποτιμητικά παρατσούκλια για γυναίκα συνάδελφο της που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Αναφέρεται επίσης μία διαχρονική συμπεριφορά επιθετικότητας που προσπαθούσε να «μαζέψει» μετά από κάθε περιστατικό με ακριβά δώρα.

Τo CBS έχει βάλει στον πάγο την εκπομπή μέχρι να διερευνηθούν οι κατηγορίες, ενώ η Sharon μέσω του εκπροσώπου της αρνείται τα πάντα και αποδίδει τα καταγγελίες σε «πικραμένους πρώην παρουσιαστές».

https://youtu.be/_xUviHcV8NA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ