Sharon: «Ο Ozzy με απάτησε με πέντε γυναίκες σε πέντε διαφορετικές χώρες»
News

Sharon: «Ο Ozzy με απάτησε με πέντε γυναίκες σε πέντε διαφορετικές χώρες»

Το ότι ο γάμος του Ozzy Osbourne με τη Sharon περνάει δύσκολες στιγμές φέτος είναι γεγονός και έχει καταγραφεί σε πολλές δημόσιες τοποθετήσεις και των δύο.

Πρόσφατα μάλιστα ο Ozzy παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει απατήσει πολλές φορές τη γυναίκα του και το απέδωσε σε… εθισμό στο σεξ.

Με συνέντευξη της στους Sunday Times η Sharon επανέρχεται στο θέμα και μάλιστα τονίζει ότι ξέρει τουλάχιστον για πέντε γυναίκες από πέντε διαφορετικές χώρες τα τελευταία χρόνια. Μαντεύουμε ότι το πραγματικό νούμερο είναι στάνταρ διψήφιο.

«Αυτή η μαλακία που συμβαίνει με τον άντρα μου δεν είναι πρόσφατη αλλά διαρκεί τουλάχιστον μία πενταετία. Απλά τώρα το έμαθε ο κόσμος. Έχουμε επιβιώσει από τα πάντα, ναρκωτικά, αλκοόλ και τώρα τις γυναίκες. Με κάποιο τρόπο νομίζω ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν πιο αποδεκτά από αυτό. Είναι ντροπιαστικό. Τουλάχιστον τώρα βγήκε δημόσια και το παραδέχθηκε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν πηδάς πολλές γυναίκες κάποια στιγμή, κάποια από αυτές θα θέλει κάτι περισσότερο. Ο Ozzy θέλει πραγματικά να το δουλέψει και να το προσπαθήσουμε, αλλά θα δούμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: