Serj Tankian: «Είμαστε καλύτεροι φίλοι στους System of a Down τώρα που δεν βγάζουμε δίσκο»
News

Serj Tankian: «Είμαστε καλύτεροι φίλοι στους System of a Down τώρα που δεν βγάζουμε δίσκο»

O μήνας που πέρασε μας έφερε πάρα πολλά νέα από τους System of a Down, αλλά δυστυχώς όλα αφορούσαν τους λόγους που δεν βγάζουν δίσκο.

Αρχικά είχαμε τη συνέντευξη του Daron Malakian στο Kerrang, που έριξε το μπαλάκι των ευθυνών στον Serj Tankian. Στη συνέχειο ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω Facebook και ενώ ανέλαβε την ευθύνη, τόνισε ότι θέλει ισονομία τόσο στο καλλιτεχνικό όσο και στο οικονομικό σκέλος για να προχωρήσει.

Σε μια κουβέντα με τον τραγουδιστή των Incubus, Brandon Boyd, που διοργάνωσε το Forbes, ο Tankian μίλησε και πάλι για τους System και το άλμπουμ χωρίς όμως να μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες αυτή τη φορά. Τονίζει πάντως ότι τα μέλη του συγκροτήματος είναι καλύτεροι φίλοι μεταξύ τους αυτή την εποχή που δεν υπάρχει το βάρος της δημιουργίας ενός άλμπουμ πάνω τους.

«Μας αρέσουν πολύ οι περιοδείες. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι φίλοι τώρα που έχουμε να κυκλοφορήσουμε άλμπουμ 12 χρόνια. Αυτή η διαδικασία φέρνει πάντα στην επιφάνεια μπερδέματα και επιπλοκές. Αλλά όταν παίζουμε ζωντανά, είμαστε πάντα ‘τι κάνεις, πως είναι η οικογένεια’, σαν μια παρέα που μαζεύεται για να παίξει μπάσκετ. Μας αρέσει πολύ και για αυτό το κάνουμε» τόνισε αρχικά.

«Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι ένα συγκρότημα πρέπει να βγάλει τόσους δίσκους. Αν το κοιτάξεις ώς μουσικολόγος ή οπαδός στο πέρασμα των χρόνων νομίζω ότι πλέον ότι αυτή είναι μια οπισθοδρομική σκέψη».

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς ότι δύσκολα θα δούμε άλμπουμ από τη μπάντα τα επόμενα χρόνια έτσι;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ