Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα οι Machine Head
Music

Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα οι Machine Head

Σε εξαιρετικό συναυλιακό μήνα εξελίσσεται ο Σεπτέμβριος, αφού μετά τους Mastodon θα μας έρθουν και οι Machine Head. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall στην Αθήνα.

Στις συναυλίες δεν θα υπάρξουν support αφού η μπάντα θα παίξει ένα set διάρκειας δυόμιση ωρών. Τα εισιτήρια κοστίζουν 24 ευρώ.

Το δελτίο τύπου

Machine Head! Στο άκουσμα του ονόματος του συγκροτήματος, χιλιάδες metalheads ανά τον κόσμο υψώνουν τις γροθιές τους ουρλιάζοντας πως αυτό είναι το καλύτερο Metal group της εποχής μας. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall στην Αθήνα οι Machine Head αναμένεται να το αποδείξουν επί σκηνής.

Το 1991 ο Robb Flynn (με προϋπηρεσία στους Vio-Lence και Forbidden) ίδρυσε το συγκρότημα, για να κυκλοφορήσει τρία χρόνια αργότερα ένα από τα καλύτερα debut albums στην ιστορία του σκληρού ήχου. Στo “Burn My Eyes” οι Machine Head παραδίδουν μαθήματα riffολογίας, όσο ο οργισμένος ύμνος του “Davidian” γίνεται το ηχητικό σήμα κατατεθέν του group.

Aκολούθησαν τρεις δίσκοι (Τhe More Things Change, The Burning Red, Supercharger), στους οποίους άφησαν χώρο στις Νew Wave Of American Heavy Metal επιρροές τους, με groove-αριστά riffs και επιθετικό drumming, μέχρι τη heavy metal λαίλαπα που ξεκίνησε με το “Through the Ashes of Empire” και κορυφώθηκε με το “The Blackening” που βγήκε σε κυκλοφορία το 2007 και πήρε θέση στην κορυφή των σπουδαιότερων δίσκων των 2000s, ενώ πολλοί μίλησαν για το αντίστοιχο Master of Puppets της γενιάς μας.

Ακολούθησε το “Unto The Locust” για να επιβεβαιώσει πως ο Robb Flynn και η παρέα του βρίσκονται σε δημιουργικό οίστρο και δαιμονιώδη φόρμα, συνθέτοντας δαιδαλώδη metal anthems με τσιμεντένιο rhythm section και εύφλεκτα κιθαριστικά solo.

Tο τελευταίο τους πόνημα, “Bloodstone and Diamonds” χαιρετίστηκε από τον τύπο και τους οπαδούς τους, σαν το ιδανικό κλείσιμο της άτυπης τριλογίας που ξεκίνησε με το “The Blackening”. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall στην Αθήνα οι Machine Head επισκέπτονται ξανά τη χώρα μας και προκαλούν όσους έχουν χάσει την πίστη τους στο heavy metal να τα πουν από κοντά!

Στις δύο συναυλίες δεν θα υπάρξουν opening acts, καθώς οι Machine Head θα παίξουν ένα setlist που θα διαρκέσει δυόμιση ώρες!

Προπώληση:

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 24€,
Στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 26€,
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 28€.

Η  προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Fix Factory of Sound

26ης Οκτωβρίου 15,
Θεσσαλονίκη 54627
Τηλ: 2310 500670, 2310 504014

Gazi Music Hall

Iερά Οδός 7-13
Αθήνα
Τηλ. 2103428055

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη
Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

machine head greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ