Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα ασχοληθεί με τη ζωή του Άραγκορν!
News

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα ασχοληθεί με τη ζωή του Άραγκορν!

Τεράστια νέα μας έρχονται από το theonering.net, μία από τις πιο αξιοπιστες πηγές γενικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το έργο του Τόλκιν.

Όπως αναφέρει λοιπόν το site, η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα ασχοληθεί στην πρώτη της σεζόν (τουλάχιστον) με τη ζωή του Άραγκορν σε νεαρή ηλικία.

Επικαλείται μάλιστα καλά ενημερωμένες πήγες και στις ώρες που έχουν περάσει από το tweet δεν υπήρξε κάποια διάψευση. Το Amazon πλήρωσε τον Νοέμβριο το αστρονομικό ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων για να πάρει τα δικαιώματα ενώ το συνολικό κόστος της παραγωγής θα αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο.

Θυμίζουμε ότι η σειρά θα εξελίσσεται πριν τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και σίγουρα η ζωή του Άραγκορν που έχει φτάσει τα 80 την εποχή του μεγάλου πολέμου, έχει τεράστιο ενδιαφέρον από το ξεκίνημα της και αναμένεται να δώσει μπόλικο υλικό.

Θα πρέπει πάντως να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Βίγκο Μόρτενσεν στο ρόλο, αφού πλέον έχει φτάσει τα 60. Η σειρά δεν αναμένεται στις οθόνες μας πριν το 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ