Σειρά στο Netflix θα γίνει μία συναρπαστική ιστορία του Stephen King!
News

Σειρά στο Netflix θα γίνει μία συναρπαστική ιστορία του Stephen King!

Σχεδόν 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Φυλαχτό» που έγραψε ο Stephen King μαζί με τον Peter Straub θα γίνει σειρά στο Netflix! Τα δικαιώματα του βιβλίου είχε εξασφαλίσει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πριν καν αυτό κυκλοφορήσει και από τότε έψαχνε τρόπο να το μεταφέρει στην οθόνη.

Ο Σπίλμπεργκ θα είναι στην παραγωγή μαζί με τα αδέλφια Ντάφερ, τους δημιουργούς του Stranger Things, ενώ το σενάριο και την ευθύνη του showrunner αναλαμβάνει ο Curtis Gwinn που έχει περάσει επίσης από το Stranger Things.

17 χρόνια μετά το «Φυλαχτό» κυκλοφόρησε η συνέχεια που είχε τίτλο Black House με τον King να κάνει μικρές συνδέσεις αυτού του κόσμου με τον Μαύρο Πύργο.

Αυτή είναι η πλοκή του βιβλίου που είναι εξαντλημένο στην Ελλάδα:

Μια μουντή φθινοπωριάτικη μέρα, ένα δωδεκάχρονο αγόρι στέκεται σε μια παραλία του Ατλαντικού, κοντά σ’ ένα κλειστό λούνα πάρκ κι ένα παλιό ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Αλάμπρα. Τα βήματα του έχει οδηγήσει εκεί το παρελθόν: ο πατέρας του δεν υπάρχει πια, η μητέρα του πεθαίνει, δεν υπάρχει καμία τάξη, κανένα νήμα στη ζωή του.

Όμως σε λίγο όλα πρόκειται ν’ αλλάξουν για τον Τζακ Σόγιερ. Γιατί έχει επιλεχθεί να κάνει ένα ταξίδι σ’ έναν ξένο, παράλληλο κόσμο, όπου πολλοί λίγοι μπορούν να «περάσουν»… Εκεί.

Σ’ αυτή την άλλη εφιαλτική Αμερική, όπου βασιλεύει η μαγεία και καραδοκούν κίνδυνοι και τέρατα πέρα από κάθε φαντασία, ο Τζακ θα πρέπει να βρει το φυλαχτό που μπορεί να σώσει τη ζωή της μητέρα του -το φυλακτό που, για τους δικούς τους λόγους, αναζητούν μανιασμένα και οι δυνάμεις του κακού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ