Σειρά στο Netflix θα ασχοληθεί με το τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν σήμερα ο Ιησούς
News

Σειρά στο Netflix θα ασχοληθεί με το τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν σήμερα ο Ιησούς

Ας υποθέσουμε ότι στις μέρες που ζούμε, εμφανιζόταν ένας τύπος και έλεγε ότι είναι ο γιος του θεού, ο μεσσίας, ο σωτήρας του κόσμου και άλλα τέτοια ωραία.

Τι θα γινόταν; Κανένας δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά φυσικά.

Με αυτό το ερώτημα θα ασχοληθεί η νέα σειρά του Netflix που θα έχει τίτλο Messiah και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Και όχι δεν θα είναι κωμωδία.

Αυτή είναι η πλοκή που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix.

Το Messiah θα καταγράφει την αντίδραση του μοντέρνου κόσμου σε έναν άνθρωπο που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή και δημιουργεί έναν μεγάλο πυρήνα ακολούθων ενώ υποστηρίζει ότι είναι ο Μεσσίας. Έχει σταλεί από τον θεό ή είναι ένας επικίνδυνος απατεώνας που θα θέλει να βάλει σε κίνδυνο την γεωπολιτική τάξη. Σε δέκα ωραία επεισόδια η πλοκή εξελίσσεται μέσα από πολλές οπτικές, όπως αυτή ενός νεαρού πράκτορα της CIA, ενός ισραηλινού υπαλλήλου των μυστικών υπηρεσιών, ενός λατινοαμερικάνου ιερέα και της τεξανής κόρης του, ενός παλαιστίνιου πρόσφυγα αλλά και μέσα από τα ΜΜΕ.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Petroni (The Chronicles of Narnia: the Voyage of the Dawn Treader, The Book Thief) ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James McTeigue (Sense8, V for Vendetta). Ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας ονόματα πρωταγωνιστών αλλά σίγουρα περιμένουμε το Messiah με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ