Σειρά για τον Κόναν τον Βάρβαρο ετοιμάζει το Amazon

Roxx |

Την στροφή του σε πιο blockbuster περιεχόμενο συνεχίζει το Amazon αφού μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, έχει στα σκαριά και ένα νέο πρότζεκτ για τον Κόναν τον Βάρβαρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σειρά θα εξερευνήσει την ιστορία από την αρχή της και θα βασιστεί περισσότερο στο έργο του Robert E. Howard και όχι στις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Η κινηματογραφική απόπειρα που έγινε το 2011 με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα ξεχάστηκε γρήγορα έτσι στο Amazon θεωρούν ότι μπορούν να χτίσουν τον χαρακτήρα από την αρχή.

Η ομάδα που θα φέρει τον Κόναν στην οθόνη έχει ήδη αρχίσει να χτίζεται με τον Ryan Condal (Colony) σε ρόλο showrunner, τον Warren Littlefield (Fargo, The Handmaid’s Tale) να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Alter Carbon) τη σκηνοθεσία.

Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί ονόματα ηθοποιών ούτε έχει μπει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα της σειράς, αλλά μιλάμε σίγουρα για μετά το 2019.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ