Οι Scorpions άλλαξαν γνώμη και δεν αποσύρονται τελικά
News

Οι Scorpions άλλαξαν γνώμη και δεν αποσύρονται τελικά

Η είδηση που ακολουθεί είναι η λιγότερο σοκαριστική είδηση στην ιστορία των λιγότερο σοκαριστικών ειδήσεων.

Οι Scorpions, που το 2010 είχαν ανακοινώσει ότι θα κάνουν μία εκτεταμένη περιοδεία και θα αποσυρθούν από την ενεργό δράση, τώρα λένε ότι περνάνε πολύ καλά για να τα παρατήσουν.

«Όταν ξεκινάς μία περιοδεία που θα διαρκέσει τρία χρόνια ξέρεις ότι έχει πολύ καιρό μπροστά σου. Όταν όμως έφτασε ο καιρός τον Δεκέμβριο του 2012 στο Μόναχο είχαμε αντιληφθεί ότι δεν μπορεί αυτό να είναι το τέλος» δήλωσε ο Klaus Meine και συμπλήρωσε ότι το κίνητρο που τους έδινε το γεγονός ότι υπήρχαν άνθρωποι που τους έβλεπαν για πρώτη φορά ζωντανά ήταν μεγάλο.

Από την πλευρά του ο Rudolf Schenker τόνισε «Όταν βλέπεις ότι έχεις μπροστά σου μια νέα γενιά ανθρώπων παίρνεις καινούργιες δυνάμεις. Ο λόγος που είχαμε ανακοινώσει ότι θα σταματήσουμε ήταν ότι δεν θέλαμε να στεκόμαστε απλά στη σκηνή και να μην μπορούμε να αποδώσουμε αυτό που περίμενε ο κόσμος».

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά και καλά κάνουν που συνεχίζουν αλλά το θέμα παραμένει. Τι θα κάνουν από εδώ και πέρα εκτός από το να έρθουν άλλες πέντε φορές στην Ελλάδα; Θα βγάλουν άλμπουμ; Θα συνεχίσουν απλά να περιοδεύουν;

Θα δείξει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: