Σχεδόν δέκα μέρες πριν την Αμερική στην Ελλάδα η ταινία της Black Widow
News

Σχεδόν δέκα μέρες πριν την Αμερική στην Ελλάδα η ταινία της Black Widow

Η 4η φάση της Marvel μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη στο τηλεοπτικό κομμάτι με τις σειρές του Disney Plus, αλλά η αυλαία θα ανοίξει επιτέλους και κινηματογραφικά με την ταινία της Black Widow που μετά από πολλές αναβολές έρχεται στις αρχές Ιουλίου.  Και η καλή είδηση που προέκυψε για τη χώρα μας είναι ότι η πρεμιέρα θα γίνει την 1η Ιουλίου, σε αντίθεση με την Αμερική όπου θα προβληθεί οκτώ ημέρες αργότερα στις 9 του μήνα.

Στο Endgame των Avengers, είδαμε το τέλος της Black Widow με την θυσία της  στην τελική μάχη κόντρα στον Thanos. H Σκάρλετ Γιόχανσον επιστρέφει όμως στο ρόλο στην ταινία που θα διαδραματίζεται χρονικά στο διάστημα μετά το Civil War και πριν το Infinity War και τη βρίσκει να επιστρέφει στη Ρωσία, να συναντά την οικογένεια της και να έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Η ταινία ακολουθεί τη Nat που μπλέκει ξανά με το μυστηριώδες πρόγραμμα Red Room και συναντά παλιούς συμμάχους όπως η αδελφή της Yelena (Florence Pugh), η Malena (Rachel Weisz) και ο Red Guardian (David Harbour).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ